2777
2789
عنوان

اصلا هیچ زنی نمیتونیم برای برادرم پیدا کنیم چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 3510 بازدید | 169 پست
اخری 17سالش بود بخاطر همین گفته بود سنم کمه25هم باشه خوبه

وا رفتین خواستگاری دختر ۱۷ ساله واسه داداش ۳۵ سالت بعد تازه میگی دختره گفته سنم کمه😐

ببخشیدا بنظرم داداشت یه مشکلی داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قصقاوت نکنید. منم داداشم همین شرایط رو داره میگه خودتون برام پیدا کنید اصلا هم بچه ننه نیست

ناراحت نشید 

دخترایی که دوست پسر دارن 

کسی ازشون خواستگاری نمیکنه 

اینا رو میگن که سوزش خودشون کم بشه 😂😂

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚
2805
بدبخت دختری که با برادرت ازدواج کنه مادرت واقعا مادرشوهرررررررررررررررررریه برای خودش

ن واله اتفاقا میخان زن بگیره بعدش کارش نداره.دوتا برادرم ازدواج کردن اصلا سال ب سال خونشون نمیره.دلش میخاد عاقبت بخیر بشه ی زنو زندگی داشته باشه

خب اگه داداشت خوشگل نباشه دخترای خوشگلم بعیده زنش بشن

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

دوتا انتخاب کرد موزد قبول واقع نشد.قبلا موقع خواب ی خانم میومد بالای سرش و میگه نوازشم میکرده فک کتی ...

تا به همین چیزا اعتقاد داره به جای پیشرفت و کار کردن روی خودش زندگیش زن پیدا نکنی براش بهتره ولش کن خودش عرضه پیدا کنه بره زن پیدا کنه برای خودش 

مادرم معیارش اینه متاسفانه ب شخصیت خانواده هم فکر نمیکنه

مگه قراره مادرت باهاش زندگی کنه . داداشت چقدر بی زبونه ک . فردا اگه زنم بگیره اختیار زندگیش میخاد بیفته دست مادرتون و باعث اختلاف بشه . چون دیدم اطرافم .زیادم دیدم . ب نظرم تا این موضوع حل نشده دیگه نرید خاستگاری 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
2810