2777
2789

میگن رنگ مشکی خیلی مواد سنگین تری داره 

میترسم موهام بسوزه یا خراب بشه 

چه برند رنگی بگیرم ؟

میشه برای رسیدن به حاجتم برام آیت الکرسی بخونید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
بعد به مرور زمان رنگش می‌ره یا نه

اره به مرور میره

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

من چندین بار مشکی زدم مراقبت میکنم خیلی بد نشده

اما دیگ هیچ رنگی نمیزنم هرچقد برسی ب موهات بازم رنگ اسیبشو میزنه

بنظرم نکن اینکارو بجای هزینه ای ک ب رنگ میدی برو ماسک مو سرم مو بخر استفاده کن

...

آسیب رنگ مو مشکی از همه بیشتره

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

نزن اشتباه منو نکن

ریزش شدید گرفتم و موهام خشک خشک شد

تا وقتی ام کوتاه نشد کاملا هیچ رنگی نمیگرفت

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫
من چندین بار مشکی زدم مراقبت میکنم خیلی بد نشدهاما دیگ هیچ رنگی نمیزنم هرچقد برسی ب موهات بازم رنگ ا ...

رسیدگی میکنم به موهام 

آخه گفتم یکم تنوع بشه 

ولی خب آسیبش رو هم به جون نمیخرم 

مشکی کردن مو اشتباه محضه!!!!

دیگه بخوای بعداً رنگ کنی فقط باید ریمو انجام بدی تا از بین بره پیگمنتاش کامل.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

نزن اشتباه منو نکنریزش شدید گرفتم و موهام خشک خشک شدتا وقتی ام کوتاه نشد کاملا هیچ رنگی نمیگرفت

من تابحال رنگ نکردم 

اینم گفتم تنوع بشه ولی با این آسیب نه دیگه نمیزنم

مشکی کردن مو اشتباه محضه!!!!دیگه بخوای بعداً رنگ کنی فقط باید ریمو انجام بدی تا از بین بره پیگمنتاش ...

نه بعدش که نمی‌خوام رنگ دیگه بزنم 

ولی میگن مورو خراب می‌کنه 

کلا پشیمون شدم 

2810