2777
2789

سلام خانما روزتون بخیر خوبید انشالله که احوال دل وزندگیتون به خوش باشه مامان دوقلوهایی هستم که شرایطشون خاص بود و بستری بود تاپیک های قبل ماجراشون هست و بابت نگاه خدا و دعاهای شما عزیزان خیلی خیلی ممنونم دارم هفته هارو با توکل وتوسل ودعاهای اطرافیانم و نگاه همیشگی خدا وسادات میگذرونم امروز بارون میومدش از صبح زود آلانم نم نم قشنگی هستش کلی دعا کردم میشه لطفا شما واسه سلامتی دوقلوهام دعا کنید بخیر وخوشی این چندهفته هم بگذره صحیح وسلامت به دنیا بیان بغل بگیرمشون به دعاهاتون محتاجم من وهمتختیام که جز مادران پرخطر هستیم اول به خدا دوم به خدا سوم به خدا اهل بیت سادات ودعاهای اطرافیانمون خیلی محتاجیم من از خدا همیشه واسه خانمایی که دلشون بچه میخواد دعا میکنم واز خدا میخام دامنشوسبز کنه لطفا شماهم واسه سلامتی دوقلوهای من دعاکنید انشالله صحیح وسلامت سرموعد خودشون به دنیابیان اون صورت ماه کوچولوشونو ببینم لطفا واسه همتختیامم دعا کنید❤❤خدا عزیزانتونو حفظ کنه انشالله

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیزم انشالله بسلامتی و دل خوش بچه هاتو بغل بگیری 

نگران نباش اونی که داده خودش مراقبشه

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤
توکل برخدا وسادات انشالله ممنونم عزیز

نگران نباش بسپر به خودش و استرسو از خودت دور کن 

جنسیت بچه هات چیه؟

برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی خیلی گرفتاریم من به دعا شما نی نی سایتی ها عجیب اعتقاد دارم...التماس دعا❤