2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید😣

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 29 پست
قبل جراحی گفتن هنوز سرطانی نشده؟یا جراحی کردید بعد حین جراحی فهمیدید پیش سرطانیه

قبلش

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دلم طاقت نمیاره تا ۲۲ روز دیگهمیمیرم که😭😭برگه سونو تو گوشیمه هی میرم میخون😭ضایعه اینترادکتال رویت ...

میخوای به دکتر دیگه نشونش بدی؟

یماه نشده برا خواهرم مشکل دار نوشته بود رفت دکتر گف چیز مهمی نیس

خود دکتر سونوگرافی چی گفت؟

میدونم خیلی سخته من خودم وحشت دارم ولی چاره چیه باید صبوری کنی گلم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا خدا به ادما مشکل میده تا رشد کننبه بعضیاااا مشششششککککللل میده که دیگه حتی نمیتونن نفس بکشن

چون هر که درین بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
میخوای به دکتر دیگه نشونش بدی؟یماه نشده برا خواهرم مشکل دار نوشته بود رفت دکتر گف چیز مهمی نیسخود دک ...

نمیدونم دکتر دیگه ک نمیشناسم

مگر انلاین به جراح نشون بدم

خداروشکر برای خواهرتون

ایشالا دل منم شاد شه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
2805
چون هر که درین بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند

مگر با همینا خودمونو گول بزنیم😣

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
قبلش

خداروشکر ک بخیر گذشت

نمیدونم دکتر دیگه ک نمیشناسممگر انلاین به جراح نشون بدمخداروشکر برای خواهرتونایشالا دل منم شاد شه

عزیزم پیش اونکولوژی برو انکولوژی زنان عالیتره

انشاالله دلتون شاد شه

مگر با همینا خودمونو گول بزنیم😣

گول نمیزنیم واقعیته

گول نمیزنیم واقعیته

من قبول ندارم

من نمیخوام عزیزتر باشم و بیشتر زجر بکشم

عزیزم پیش اونکولوژی برو انکولوژی زنان عالیترهانشاالله دلتون شاد شه

من کلینیک پستان میرم 

متخصص جراح و فلوشیپ جراحی پستان زنان 

نمیدونم دکتر دیگه ک نمیشناسممگر انلاین به جراح نشون بدمخداروشکر برای خواهرتونایشالا دل منم شاد شه

عزیزم مشکلات توی هر زمانی، فقط مال اون برهه از زمانن

و توی اون تاریخ و دوران میمونن و تو ازشون گذر میکنی...ان شالله با سربلندی از این دوران هم عبور خواهی کرد

🌷

چشم به راه...
2810