2777
2789
عنوان

شما جای من بودید چیکار میکردید😣

440 بازدید | 29 پست

دیروز سونوگرافی رفته باشید و توده تو سینتون بزرگتر شده باشه و یدونه ام جدید زده باشه😭 و تا ۲۱ اذر منتظر بمونید تا نوبت دکترتون بشه ببنیید چی میگه

با شوهرتونم قهر باشید(یعنی شوهرتون سر چیزا الکی قهر کنه هفته ب هفته ) 

بچتونم مریض باشه و چون اختلال یادگیری داره مدرسه نرفتنش بد باشه چون تو مدرسشم سخت یاد میگیره چه برسه خونه

دیشب وقتی همه خواب بودن ب سرم زد قرصا اعصابم رو همرو با هم بخورم 😣😣😣

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

خب؟ چی رو باید چیکار کنی؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اروم باش

دکترت رو که مجبوری صبوری کنی

انشاالله که چیز مهمی نباشه

بچه ات رو هم بفرست مدرسه خب 

با همسرتم سعی کن اشتی کنی🥺

به خدا توکل کن شرایط سختیه🥲

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
2805
خب؟ چی رو باید چیکار کنی؟

چطوری میگذروندید

چیکار میکردید برای زندگی

من حس میکنم ته خطم 

میخوام بمیرم

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)
چطوری میگذروندیدچیکار میکردید برای زندگیمن حس میکنم ته خطم میخوام بمیرم

خدا نکنه قشنگم صبوری کن به خدا توکل کن

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
شرایط بدتر از این رو پشت سر گذاشتم و حل شده و خدا کسی رو به حال خودش رها نمیکنه ؛ اتفاقاتی که میفته ...

من خب از بدبختی ای به بدبختی دیگه میرم

قبل این موضوعات مشکلات دیگه داشتم مثل ورشکستگی شدید مالی( در حدی ک از یه خونه ۱۲۰ متری به یه اتاق ۱۲ متری کوچ کردیم و تماااااامی داراییمون فروختیم از ماشین و همههه طلاها و …

و خیانت همسرم ک سخت ترینش بود 

چطوری میگذروندیدچیکار میکردید برای زندگیمن حس میکنم ته خطم میخوام بمیرم

اوووووووه منتظرم بقیه ش رو بگی

شب و روزایی رو گذروندم که بکر میکردم به فردا نمیرسم. حالا یه توده چیزیه که فکر کنم به ته خط رسیدم؟!

من کیستی حین جراحی ازم خارج کردن که دکتر گفت خوشه ای بوده و با احتمال سرطانی شدن بالا یه دسته بهم چسبیده بود و من تو فیلمش فقط ۸تا رو دیدم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اروم باشدکترت رو که مجبوری صبوری کنیانشاالله که چیز مهمی نباشهبچه ات رو هم بفرست مدرسه خب با همسرتم ...

دلم طاقت نمیاره تا ۲۲ روز دیگه

میمیرم که😭😭

برگه سونو تو گوشیمه هی میرم میخون😭

ضایعه اینترادکتال رویت شد با مشخصات فلان و کوفت و …

توده فلان 

شرایط بدتر از این رو پشت سر گذاشتم و حل شده و خدا کسی رو به حال خودش رها نمیکنه ؛ اتفاقاتی که میفته ...

چرا 

خدا به ادما مشکل میده تا رشد کنن

به بعضیاااا مشششششککککللل میده که دیگه حتی نمیتونن نفس بکشن 

اوووووووه منتظرم بقیه ش رو بگیشب و روزایی رو گذروندم که بکر میکردم به فردا نمیرسم. حالا یه توده چیزی ...

کیست چی بود؟

تو سونو چی گفته بودن بهتون 

کیست چی بود؟تو سونو چی گفته بودن بهتون

کیست تخمدان. تو سونو فقط همون بزرگترینش دیده میشد. دکتر تو ۲۷ سالگی بهم گفت هنوز سرطانی نشده‌. و من که هنوز ۲ سال بود ازدواج کرده بودم و بچه نداشتم بهم از سرطان حرف زدن. همزمان با اون درگیر مشکلات شدید کاری بودم و .....

کیست تخمدان. تو سونو فقط همون بزرگترینش دیده میشد. دکتر تو ۲۷ سالگی بهم گفت هنوز سرطانی نشده‌. و من ...

منم نگرانم تو سونو چیزیو نشون نده و زبونم لال معلوم نیس چی بشه

منم نگرانم تو سونو چیزیو نشون نده و زبونم لال معلوم نیس چی بشه

همون بزرگه که دیده شد خطرناک بود. خلاصه که گذشت جراحی کردم و سرطان نشد و نمردم و الانم بچه دارم و مشکلات کاریمم حل شد و با وجود تمام مسائلی که داشتم هیچ وقت حس نکردم به آحر خط نزدیکم

کیست تخمدان. تو سونو فقط همون بزرگترینش دیده میشد. دکتر تو ۲۷ سالگی بهم گفت هنوز سرطانی نشده‌. و من ...

قبل جراحی گفتن هنوز سرطانی نشده؟

یا جراحی کردید بعد حین جراحی فهمیدید پیش سرطانیه

2810