2777
2789
عنوان

میگرن 😭

153 بازدید | 15 پست

خانوما ما ارثی میگرن داریم دیگه خسته شدم از بس قرص مسکن خوردم دکترام معمولا میگن درمان نداره از کارو زندگی افتاده  اگر دکتر خوبی توی همدان میشناسید یا تجزبه ای برای بهبود میگرن دارید بگید لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم منم دارم زیاد دکتر رفتم و دارو خوردم میگن بعد یاسگی خوب میشن خانم ها. الانم موقع درد فقط بادکش ...

مادرم من که میگرن داره الان حدود نوزده ساله که فقط قرص میخوره میگرنشم سرجاشه حالا قرص های قلب و معده هم دکتر میده بهش گمونم چون اون قرصای میگرن عوارض دارن 

چشمام پیشونی گردن دماغ و بین ابرو یک طرفه سردرد داشتن الان من توی حدود دو روز همه اینا رو داشتم

بوتاکس کن . چند نقطه از سر و پیشانی رو بوتاکس تزریق میکنن و درمان میشی. ولی تحقیق کن پیش شخص معتبر برو 

بوتاکس کن . چند نقطه از سر و پیشانی رو بوتاکس تزریق میکنن و درمان میشی. ولی تحقیق کن پیش شخص معتبر ب ...

بوتاکس عوارض داره گلم خشکی چشم میاره من خودم میخواستم انجام بدم دکترم قبول نکرد

سلامتی و خوشبختی دخترم

همسرمنم داره بدترین دردداره حالت تهوع شدیدمیگیره گاهی بالا میاره به توصیه پزشکش فقط گفتن ماست دوغ پنیر ترشی جات سردیجات حذف کن تایکسال رعایت میکرد بعد بهترشد خیلیذخیلی کم میگرفت شماهم رعایت کنین 

باد سرد به هیچ وجه نباید به پیشونیت بخوره 

مثلا بیرون میری کلاهی چیزی بپوش تا پیشونیو گرم نگه داره 

با مو خیس نخواب 

سرتو از دیوار گچی فاصله‌ بده 

استنشاق اب و. نمک خوبه 

وقتی درد شروع میشه باید بری جای تاریک چشاتو ببندی بخوابی

آقایون تو تاپیکا برام نظر نزارن و ریپلی و لایک نزنن و درخواست دوستی ارسال نشه 
مادرم من که میگرن داره الان حدود نوزده ساله که فقط قرص میخوره میگرنشم سرجاشه حالا قرص های قلب و معده ...

بله عوارض داره التهاب کبد رایجترینش هستش من خودم ۱۸ ساله با میگرن سرو کله میزنم 

سلامتی و خوشبختی دخترم

میگرن اصلا درمان نداره هر قدر هم دارو بخوری بی فایده است.اصلا دارو نخور فقط همان روزهایی که درد داری قرص مسکن بخور .مادرت هم کار اشتباهی  می کنه که دائما قرص می‌خوره . لبنیات زیاد نخور .غذاهای خیلی سرد نخور .حبوبات زیاد نخور .فقط با رعایت این موارد تا حدودی می‌شه کنترلش کرد.این بیماری با بالا رفتن سن کمتر می‌شه مخصوصا بعد یائسگی، ولی هیچ وقت کاملا برطرف نمی‌شه. 

2810