2777
2789
البته یه چیز بگم ، به لحاظ قیافه خانواده سواد شخصیت مالی همه جوره من از همه جاری هام بالاترم شاید وا ...

نه اتفاقا سرتر نیستن

من با کلا حضور جاری مشکل دارم

یعنی خاستگاری نمی رن ها اما مثلا زن عموش میاد پیشنهاد میده مبگه فلان دختر فامیل

دختره ممکنه من خودم رو حتی ازش سرترم بدونم

اما بازم دلم نمیخواد

حس درونیمه دیگه

زندگی برادر شوهرت به تو چه شما خیلی اون بیچاره رو ببینی ماهی یه بار یکم وا بدید تورو خدا این مسخره ب ...

ای بابا چه ربطی داره که چند روز میبینمش!

بی ربط ترین موضوع

من چیکار به برادر شوهر دارم مبارک صاحب احتمالیش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا سرتر نیستنمن با کلا حضور جاری مشکل دارمیعنی خاستگاری نمی رن ها اما مثلا زن عموش میاد پیشنه ...

چه جالب 😅 اما سعی کن با خودت حلش کنی این اتفاق خواه ناخواه میافته، البته من ایران نیستم سالی یکبار جاری هام و میبینم اونم بی تاثیر نیست 

2805
اون که میگیره نمی گیرم شوهرمم میگه اگه میخواست ازدواج کنه تا الان کرده بوداما خب نمیخوام شریکی داشته ...

ببین یه سری کتاب های اخلاقی هست خیلی خیلی برای رفع حسادت کمک میکنه اینکه میگی نمیخوام شریکی داشته باشم تنها ضررش برای توهه قلبت رو سیاه وتنگ میکنه و کم کم از روح بزرگت کاسته میشه

دلسوزانه میگم برو حتما دنبال درمانش حیفه مگه چقدر تواین دنیاییم که با تنگ نظری بگذره

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بیچاره اونی که میخاد با تو جاری بشهاین همه حساسیت برای چی😂مطمئن باش کسی نمیتونه جای کسی رو بگیره

بیچاره که نمیشه خیلی خوشبحالیش میشه اتفاقا چون کاری ندارم به کسی 

اما خب فاصله میگیرم از خانوادشون در صورت وقوع این فاجعه

دلم نمی خواد پدرشوهرم عروس دیگه ای داشته باشه 

عجیب دوستش دارم

چیکار داری ب بیچاره. اصن زن هم بگیره تو کاری نداشته باشی ک مشکلی پیش نمیاد،تاوقتی سرت به زندگی خودت ...

میخوام یدونه باشم 

مثل خونه ی خودمون که یدونه دختر بودم 

خودخواهی و حسادت هستش بله 

اما بحث سر بودن یا نمیدونم فتنه کردن و این داستانا نیست

چون خود من اصلا خاله زنک نیستم همین حسادتم رو هم جزو دوستان نی نی سایت هیچ ادمی از نزدیکانم نشنیده

جاری که اصلا بد نیست از خدا برا جاریم عمر بلند و باعژت میخام.ی جاری مثل جاری من نصیبت بشه

واقعا نمی خوام 

دعا کن نصیبم نشه

جاش یدونه دختر داشتن واقعا بهتر بود

خواهر شوهر رو ترجیح میدم

میخوام یدونه باشم مثل خونه ی خودمون که یدونه دختر بودم خودخواهی و حسادت هستش بله اما بحث سر بودن یا ...

خب موقعیتیه که قبلا تجربه نکردی شاید حق داشته باشی، اما ببین تو سعی کن مثبت فک کنی،اینکه بشینی هی فکرای الکی کنی منفی باف بشی فقط اعصاب خودتو بهم میریزه.ریلکس باش و اهمیتی نده هرچی بخواد میشه چیزی رو نمیتونی کنترل کنی