دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یکی مثل من از سال ۹۲ اومده اینجا از ۹۷ هم فعالیت میکرده بخاطر بحث اعتقادی تعلیق شده.بین ما بعد ۱۴۰۰ ها هم راستگو زیاده😄
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫
خوب به تاریخ عضویت منم نگاه نکنید من از سال ۹۶ بودم😂
بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺