2777
2789
عنوان

کاربرای قدیمی سایت🤣😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3563 بازدید | 575 پست
ایی واییی 😭😭😭خدا رحمتشون کنه خیلی سخته😭😭با هم فوت شدن؟خدا بهتون صبر بده بله گلم همونم اتفاقا ال ...

مممنونم عزیزم

نه بابا ۵ماهه

مامان بزرگم ۱ ماهه

روزای سختی میگذرونم ولی حمایت دلداری همسرم 

سر زدن ب اینجا 

خیلی روحیم بهتر کرده.

اسمتون خاصه یادم مونده بود.🥰

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنطرت منم ازونام ک ادم شاخ در میاره میشه راستشو بگی؟

والا من زیاد نمیام سایت هیشکی رو‌نمیشناسم از تعداد پستام مشخصه. ولی بعضی وقتا میبینم یکی میاد مشکلشو میگه  عوض اینکه یه خانم که زندگی متاهلی داره و با تجربه ست راهنمایی کنه یه دختر نوجوان اشتباهی راهنمایی میکنه. فضای اینجا برای نوجوان ها مناسب نیست حرفایی زده میشه که برای سنشون مناسب نیست

2805
دقیقا نمیدونم اون خانم دکتر باید تشخیص بده

شدی دیگه اینو منمدمیتونم تشخیص بدم😬

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

جالبه بعضیا من من می کنن که.... 🤣🤣🤣

🤣🤣😍😍ب قدیمی بودنشون افتخار میکنن

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

حالا به خاطر موی سفیدتون که نه. ولی حالا که عکس گذاشتید به خاطر پیشونی بلندتون. بحث تعطیل. پیشونی بل ...

🤣🤣🤣

خیلیا بهم میگن پیشونیت بلنده

ولی من دوس ندارم

ولی خداییوقتی رفتم برا ژل گونه

گفتم بوتاکس پیشونی هم اگه لازمه کنم

دکتر گفت. پشونیت صاف و بلنده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
معنبشون چیه🤣ی کلمه کوردی یادم بده روی خواهرمو کم کنم خیلی پرویی میکنه

بژه اَز  رابم  اَزه  ته بکمه  کفتهَ . بگو بیام میزنمت کوفتت میکنم 🤣🤣 اگه واس دعوای میخایی  اگه عاشقانم میخایی  بگو قربانا چاوه ته بم جرگه من  گلامن . قربان چشات برم گلم  جیگرم 😁😂

اکیپ سوگلی های سایت#

مممنونم عزیزمنه بابا ۵ماههمامان بزرگم ۱ ماههروزای سختی میگذرونم ولی حمایت دلداری همسرم سر زدن ب اینج ...

خدا رحمتشون کنه

حق داری واقعا سخته 

من سنی نداشتم که بابام فوت کرد بعد از بیست سال و خورده ای هنوز داغش ارووم نگرفت 

خدا همسرتون رو براتون حفظ کنه 

بازم ازتون معذرت خواهی میکنم 

ببخشید سوء تفاهم پیش اومده بود

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
دقیقا چند دقیقه بعد از عضویت من یک پسره عضو شده بود داشت فحش های رکیک میداد ،‌ منم اون موقع نمی‌دونس ...

🤣🤣🤣🤣بمیرم واسه سادگیت خوبش کردی