2777
2789
عنوان

شوهرم امد خونه شلوارش درنمیاره فک میکنه پولشو برمیدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2019 بازدید | 82 پست
ن چیزی مصرف نمیکنه میدونم دردش پوله

یبار یکی تاپیک زد به همین عنوان بعد فهمیده بودکه تو جیب شوهرشذقرص تاخیری ایناست

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اونو نخوندم. فاز خارجی داشته مث اونا روزنامه بخونه؟🤣🤣🤣

چه می‌دونم 

فرهنگش ‌نیومده تو ایران 

بری با روزنامه خیس باید بیایی بیرون نمیشه 

😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
هنوز پول نقد میزاره جیبش

یاد شاباش دادن سید علی افتادم😂😂😂

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

🤣🤣بهتر از اینه که چتر با خودش ببره دستشوییی

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰

دا دام دا دام

هم اینک کامنت های ما را از سم پر بازدید امشب میخوانید😂

بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

خوبه چتر نمیبرع

قضیه ش چی بود؟

تاپیکو دیدما ولی نرفتم داخل ببینم چی میگه😄

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚