2777
2789
عنوان

شوهرم امد خونه شلوارش درنمیاره فک میکنه پولشو برمیدارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 82 پست
با شلوار لی هم هرشب ببخشید رابطه دازید😒نزنید حرفایی که ادم به عقلتون شک کنه

نگفتم با شلوار لی میخابه گفتم دسشویی میره درمیاره چون میگه من دسشوییم ممکنه دست کنه جیبم وگرنه موقع خاب درمیاره اویزون میکنه

احتمالا تو بچگی دزدی کردن مادرش رو از جیب باباش دیده ومونده تو ذهنش فکر میکنه همه خانما مثل مادرش دزدن

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجا گم‌کردی عزیزم چجوری پیداش کردی

پیدا نکردم

احتمال ۹۹ درصد همسایه از اتاقم دزدید

طلا تو اتاقم بود قرار بود بب م بفروشم گفت بیار ببینم شاید من برداشتم بعد بردم گذاشتم کشو نیم بعدش رفت تو اتاق با تلفن حرف زد منم بعدش ن فتم تواتاق رفتم بیرون اومدم فرداش دیدم نیست

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

دوستان با عرض پوزش و شرمندگی 

اعلام جر خوردگی میکنم از کامنت های دوستان

الحق که از هیچ چیزی فرو گذار نمیکنید 

موفق باشید😂😂😂😂😂😂😂

بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

2805

وسط تبادل نظراتون خدا خیرتون بده دوتا تاپیک جدید منو گزارش بزنید برای حاجت روایی تون صلوات میفرستم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

ته جیباشو سوراخ کن جوری که تا سنگین شد پولا بریزه

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
پسر دایی شوهرم چند روز کارتش گم میشه بعدم چند ملیون از حسابش کم میشه میره بانک میپرسه به حساب کی رفت ...

چقد پسر دایی شوهرت بی ابرو بوده 

حالا زنت بوده چرا رفتی پخش کردی تو فامیل 

وسط تبادل نظراتون خدا خیرتون بده دوتا تاپیک جدید منو گزارش بزنید برای حاجت روایی تون صلوات میفرستم

شرمنده اسی

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷