2777
2789
اینجا جو جوریه ک میخوان فق بپرن بهتپس جوابشونو ندی بهتره

😂😂😂👍👍👍👌👌👌👌

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

سیبیل ک اشکالی نداره

ولی من ک ۱۸ ساامه ابروهامو بر نمیدارم فقط وسطشو..اونم چون پیوندی بود..ابرو برداشتن قشنگ نیس فقط در حد تمیز کردن خوبه

البته این نظر منه!

با حقیقت سیلی بخوری،بهتر از اینه که با دروغ بوسیده شی🙌🏻🕸️کاربری دست سه نفره🐾✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما خودمختاری هرجور عشقته فکر کنی و بچتو بزرگ کنی منم نظرمو گفتم شما ریپلای کردی رو من الان بگ ...

چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا . نسل جوون با نسل شما خیلی فرق میکنه بس کنید . شما همه تون مدرسه میرفتید ریش داشتین عادی بود ولی الان همه برمیدارن و کسی که داره رو مسخره میکنن و نمیفهمید چه آسیبی به اون بچه میرسه  همه چی رو هم باهم قاطی نکنید بگین چون گفته ابرو بردارم دو روز دیگه حتما میگه دوست پسر میخوام. 

چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا . نسل جوون با نسل شما خیلی فرق میکنه بس کنید . شما همه تون مدرسه میرفت ...

چش عباس اقا

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
2805
سیبیل ک اشکالی ندارهولی من ک ۱۸ ساامه ابروهامو بر نمیدارم فقط وسطشو..اونم چون پیوندی بود..ابرو برداش ...

نظر منم همینه

و گفتم بالاتر

با جواب دلیل نمیشه چون تو برنداری بقیه هم برندارن رو به رو شدم!!!😂

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

از این سن خودشونو درگیر نکنن بهتره .الان ابرو .بعد ارایش ،و......هر سنی قشنگی کارهای خودشو داره .وقتی یک دختر ۱۲،۱۳ ساله رژ میزنه،نه تنها قشنگ نمیشه بدتر حس بد به ادم میده .ولی همین رژ برای سن ۲۰ سال زیبایی داره

نظر منم همینهو گفتم بالاتربا جواب دلیل نمیشه چون تو برنداری بقیه هم برندارن رو به رو شدم!!!😂

ایناس ک بده😂🗿

با حقیقت سیلی بخوری،بهتر از اینه که با دروغ بوسیده شی🙌🏻🕸️کاربری دست سه نفره🐾✨
والا یه ی سری ریش متحرک بودین الان دارید برای نسل ۹۰ تصمیم میگرین نسل شما ۵۰ بوده یا ۶۰ که ۳۰ یا ۴۰ ...

اشتب زدی دا من دهه هفتادیم بیچاره بچهای تو با این فکرت مگه خدا خودش نگهدارشون باشه ب فناشون ندی 

دیگ ریپ نزن😐

چرا قیمه هارو میریزی تو ماستا . نسل جوون با نسل شما خیلی فرق میکنه بس کنید . شما همه تون مدرسه میرفت ...

نسل چی چی میکنی

چ فرقی میکنی مگ ما ۶۰سالمونه

خودمونم نوجونیم الان این بچه دست بزنه ب ابروهاش چهرش از ۱۳سالگی تبدیل ب ۲۰سالگی میشه 

الان دیگ جز تمیز کردن کی ابرو برمیداره همه نچرال دوس دارن

این دختر دوستاشو میبینه خودشم دلش میخواد 

پس وقتی دوستاش ایقد تاثیر دارن فردا اگ دوست پسرم داشته باشه از دوستاشه

پشت لب اوکیه ولی برداشتن ابرو دیگ واسه ۱۳ ساله خیلی ی جوریه

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
شل کن دوستممگه الان عهد قلقلک میرزاس که بزارن زمان ازدواج برن اصلاح!🫥الان دخترا تا ۳۰سالگی ازدواج ن ...

انفاقا خودم اهل عمل و آرایش نیستم ازدواج مجددم کردم با پسر مجرد ..این‌ حرفا چیه ..شوهرم میگه نچرال یه چیز دیگه س نه بعضیا که ده من میمالن لباشونم عین لب شتر ..بهم‌ میگه دست بزنی صورتت دیگه نیای خونه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
وا مگه هنوز هستن اینجور ادماالان که باید نرمال شده باشه

توی این تاپیک پر بود که

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
اشتب زدی دا من دهه هفتادیم بیچاره بچهای تو با این فکرت مگه خدا خودش نگهدارشون باشه ب فناشون ندی دیگ ...

نگران بچه های من نباش ، حداقل روان سالمی خواهند داشت و موفق خواهند شد .. چون به این چیزای پیش پا افتاده اهمیتی نمیدم مهم چیزای دیگه است  حق الناس نکردن مهارت یاد گرفتن  و.. یه سری پشم اضافه قرار نیست تایین کنه بچه ی چجوری آدمیه .. 

دقیقا

ربط دادن مسائل به هم و متوجه تغییر جو و شرایط دهه شصتی ها و هفتادی ها نسبت به هشتادی و نودی ها نشدن از ویژگی این ادماس

چرا نمی‌فهمن بچه ها مسخره میشن و توی روحیه شون خیلییییی تاثیر میذاره

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

من ور می‌داشتم ابرو هامو سیبیلامم میزدم از ۱۱ سالگی 

🌱Army🌱BTS.                      ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در انچه می نگری..'شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم حتی اگه تا ابد طول بکشه." جونگ کوک.