2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ابرو زوده

والا من ۲۲ سالمه سالی یه بار ابرومو برمیدارم😂

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

جالبه سبیل نداشتن دختر شد عقیده و بازگو کردن من شد چپوندن عقیده برداشتن سبیل چه منافاتی با درس خوندن ...

عزیزم شما خودمختاری هرجور عشقته فکر کنی و بچتو بزرگ کنی منم نظرمو گفتم شما ریپلای کردی رو من الان بگه ابرو بردارم دوروز دیگه میگه میخام د و س پسرم داشته باشم اونجام نکنه میخای بگی چ عیبی داره!!!😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
2805
هزار لایک بهت اینا میخان بزور عقایدشونو بچپونن ت حلق بقیه😐

دقیقا

فک میکنن میخواییم بگیم مذهبی باشه و برنداره و زشته

گفتیم الان دیگ نچرال مده و ۱۳سالگی چی میفهمه از زندگی والا 

الان ب فکر برداشتن ابرو باشه ۱۸سالگی خدامیدونه ب فکر چیاس

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

نه

16/17 سالگی اوکیه

حوصله دارینا برداشتی همش باید برداری

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

عزیزم شما خودمختاری هرجور عشقته فکر کنی و بچتو بزرگ کنی منم نظرمو گفتم شما ریپلای کردی رو من الان بگ ...

بازم ربط سبیل برداشتن به دوست پسر داشتن رو نفهمیدم

اصلا منطق ادمایی مثل شما تو یه لول دیگه از گنگ بودنه   

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love
دقیقافک میکنن میخواییم بگیم مذهبی باشه و برنداره و زشتهگفتیم الان دیگ نچرال مده و ۱۳سالگی چی میفهمه ...

گل گفتی واقعا همینطوره👏👏👏👏

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
بزارین وقتی ازدواج کردین برین اصلاح ابرو ..کلی تغییر میکنین ..ماها دختر بودیم دست نمیزدیم اصلا ..من ...

شل کن دوستم

مگه الان عهد قلقلک میرزاس که بزارن زمان ازدواج برن اصلاح!🫥

الان دخترا تا ۳۰سالگی ازدواج نمیکنن

دور دنیارو میچرخن 

هزار تا مدیر موفق دختر داریم

بیزینس دارن برای خودشون!

بعد اصلاح نکنن واستن تا عروسی؟!

الان دخترایی که عمل زیبایی نکردن وآرایش نمیکنن شانس ازدواجشون خیلی کمتره

چه برسه پشت لب و پشماشونم‌نگه دارن

😐😐😐

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
بازم ربط سبیل برداشتن به دوست پسر داشتن رو نفهمیدماصلا منطق ادمایی مثل شما تو یه لول دیگه از گنگ بود ...

باشه بازم هرجور عشقته فکر کن 👐