2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چون شما ۱۹ سالته و برنمیداری واقعا دلیل نمیشه بقیه هم برندارن

مگه من گفتم برنداره

اخرش گفتم ب ابرو بستگی داره منظورم پهن باشه

چتونه فقط میخوایین ب ادم بپرین

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
2805
بله بچه سیزده ساله باید پی بازی کردن و درس و خوشگذرونی باشه شمام نمیخاد عقایدتو بزور بچپونی تو حلق م ...

جالبه سبیل نداشتن دختر شد عقیده و بازگو کردن من شد چپوندن عقیده 

برداشتن سبیل چه منافاتی با درس خوندن و بازی کردن داره؟

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

بزارین وقتی ازدواج کردین برین اصلاح ابرو ..کلی تغییر میکنین ..ماها دختر بودیم دست نمیزدیم اصلا ..من مادرم  موهامونم اجازه نمیداد کوتاه کنیم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بستگی داره

یکی پرمو هست و سیبیل داره و ابروهاشم بلد و درهم و پرپشت.خب واقعا اعتماد به نفسش میاد پایین دیگه در حد تمیزی و مرتب کردن برداره

یکی هم معمولی هست و چهره دخترونه خوب و عادی داره.این زوده برای برداشتن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
درهرحال موافق نیستمحالا موی صورت اکه زیاده آرهولی ابرو چرا آخه ؟!

مث سوگولی ناصر الدین شاه باشه؟ 

خب پیوند خیلی ضایعه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
مگه من گفتم برندارهاخرش گفتم ب ابرو بستگی داره منظورم پهن باشهچتونه فقط میخوایین ب ادم بپرین

هزار لایک بهت اینا میخان بزور عقایدشونو بچپونن ت حلق بقیه😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
مگه من گفتم برندارهاخرش گفتم ب ابرو بستگی داره منظورم پهن باشهچتونه فقط میخوایین ب ادم بپرین

طرز حرف زدنتون رو درست کنید پریدن چیه!!

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

من ۱۵سالگی ابروهامو گرفتم شدید اعتماد بنفسم رفت بالا همش افسوس میخوردم که چرا زودترمامانم اجازه نداد ابروهاموبگیرم

واینکه بنظرم هیچ ایرادی نداره دختر ۱۳ساله ابرو بگیره

شاید اصلا دختره ابروهاش پرحجم بود وهمین باعث شده صورتش زشت نشون داده شه یا اعتماد بنفسش بیاد پایین