2777
2789

نه بابا

نگه داره چیکار کنه ببافه؟!

تو اون سن ذوق ابرو برداشتن دارن

من خودم الان برنمیدارم دیگه گذاشتم پر بشه 

ولی نوجوان بودم عاشق اینجور چیزا بودم

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پشت لب چیکار دارن اخه؟ آخه دختر با سیبیل؟ دختر چرا باید سیبیلش از ترس بقیه نگه دارهدوتادونه پشم چیه

واقعا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2805
پشت لب نهولی ابرو یکم زودهمن ک ۱۹ سالمه برنمیدارم البته ب ابرو هم بستگی داره

عزیزم چون شما ۱۹ سالته و برنمیداری واقعا دلیل نمیشه بقیه هم برندارن

نام کاربری من نام کارتون مورد علاقه بچگیم هست.همه‌ی ما دستِ کم در روایت یک نفر هیولایی نفرت انگیز هستیم.                چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم/مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم/طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى/ غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love

اره 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

ببخشید برداشتن موهای زائد بدن مگه سن میخواد؟

بله بچه سیزده ساله باید پی بازی کردن و درس و خوشگذرونی باشه شمام نمیخاد عقایدتو بزور بچپونی تو حلق من😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉

پشت لب مشکلی نیست من کلاس نهم بودم پشت لب و برداشتم ولی برا ابرو اگه خیلی ضایع نباشه زود 

من ابروم ۲۰ سالگی برداشتم 

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓

وااای من عین پشم قولیان بودم پوستم سفید بود با موهای مشکی و پرررر😂وسط ابرو و سیبیل اوکیه

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 

اصلا هم بد نیست، والا من خودم خیلی ابرو و اینا داشتم، همه ش فک میکردم واااای چقدر بده اینهمه ابرو و سبیل روی صورت 

دبیرستان ابرو برمی‌داشتم (در حد خودم)  اونموقع خیای کار وحشتناکی بود و چقدر مدیرمون دعوام می‌کرد 

نه دختر خرابی شدم، نه با ی ابرو برداشتن چشم و گوشم باز شد، نه پسرباز شدم

خلاصه از نظر من اشکالی نداره، والا چیزای مهم تر روی بچه اثر میذاره نه چارتا پشم و مو توو صورت 

فقط وسطشونو برداشته که پیوندی بوده

وسطش اشکالی نداره ک

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)