2777
2789

سلام من از روز  ۱۴ سیکلم کیت تخمک گذاریم شروع کرد به هاله انداختن و پررنگ شدن باز یه تایم هایی کمرنگ میشد دوباره ی وقتایی پررنگ میشد همه نکاتشم رعایت میکردم دو ساعت قبلش اب نمیخوردم یکی رو ۳ ظهر میزدم یکی رو ۸ شب میشه راهنماییم کنید تخمک من کی ازاد شده ایا هنوز ازاد نشده ؟ همچنان اقدام کنم؟ عکسش رو گذاشتم میشه ببینید و کمکم کنید ؟

رو عکست نوره اصلا نمیشه دید

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه مارک کیتت مکس ۱۴ به نظرم به درد نمیخوره

منم دارم کیت میزنم روز ۹ یه هاله انداخت فردا و مس فرداش هیچی😐

امروز باز زدم هیچی

دقیقا مثل شما همه چیزم رعایت کردم تا اینکه سرچ کردم دیدم نوشتن مارک مدیکور خیلی بهتره

اونو زدم امشب قشنگ هاله انداخت

به نظرم یه مدیکور بگیر فردا بزن

اگه مارک کیتت مکس ۱۴ به نظرم به درد نمیخورهمنم دارم کیت میزنم روز ۹ یه هاله انداخت فردا و مس فرداش ه ...

منم شنیدم مکس ۱۴ بدرد نمیخوره چند جا پرسیدم مدیکور نداشت خبلی سخت پیدا میشه؟

اگه مارک کیتت مکس ۱۴ به نظرم به درد نمیخورهمنم دارم کیت میزنم روز ۹ یه هاله انداخت فردا و مس فرداش ه ...

شمام اقدامی؟ ماه چندمتونه عزیزم ک اقدام میکنید؟ جنسیت هم مهمه براتون؟ 

۲۶ ابان تا ۱۲ الی ۲۴ ساعت بعدش تخمک گذاریت بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

چرا قبلش اقدام نکردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۶ ابان تا ۱۲ الی ۲۴ ساعت بعدش تخمک گذاریت بود

این یعنی ازاد شده؟ امکان داره اصلا ازاد نشه؟ هنوز با اینکه ۲۸ ابان هست دو تا خطه پس چرا😔 گیج شدم کلا 

اگه اینطور باشه که شما میگید من ۲۵ ابان و ۲۷ ابان اقدام داشتم درسته یا امشبم اقدام کنم؟ البته برای جنسیت دختر میخوام فداتشم🥲

چرا قبلش اقدام نکردی؟

دکترم کفت از ۱۰ سیکلت تا ۲۰ سیکل یک شب درمیان اقدام داشته باش منم دقیقا ۱۰/۱۲/۱۴/۱۶ اقدام داشتم گفتم مثلا فردا شبم که ۱۸ هست اقدام کنم و اخرین اقدام بشه روز ۲۰ سیکل اما دلم دختر میخواد  بیشتر بازم هرچی خدا صلاح بدونه

این یعنی ازاد شده؟ امکان داره اصلا ازاد نشه؟ هنوز با اینکه ۲۸ ابان هست دو تا خطه پس چرا😔 گیج شدم کل ...

الان احتمالا ازاد شده فقط پر رنگ میشه تا چند روز ممکنه پر رنگ ببینی

اگه پریود میشی هرماه و منظمی اره تخمک گذاری کردی

همیشه روز قبل تخمک گذاری شانس بهرداری بیشتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکترم کفت از ۱۰ سیکلت تا ۲۰ سیکل یک شب درمیان اقدام داشته باش منم دقیقا ۱۰/۱۲/۱۴/۱۶ اقدام داشتم گفتم ...

عزیزم جنسیت یه شانسه اصلا به زمانش فکر نکن تو اقدام کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40