2777
2789

من همون دختر ۲۰ ساله ایم که ساها افسردگی داشت و داره و بع جا بهتر شدن داره عود می کنه 

من همون دختر ۲۰ ساله ایم که وقتی ۱۷ سالم بود تو اوج درس و درس خونی فهمیدم مامانم تومور مغزی داره 

من همون دختر ۲۰ سالم که سال اول با خوندن روزی ۱۲ ساعت برا کنکور هیچ جا قبول نشدم

من همون دخترم که سال دومم با وجود روزی ۴۰۰ تست و ۱۲ ساعت مطالعه به جایی نرسیدم اره من این بودم

همون دختری بودم که بازار نمیرفتم فک می کردم سربار خانوادمم ، غذا کم میخوردم نگن زیادی تو خونمون نون خوردی من این بودم

همون دختری که به خاطر گریه نمره چشاش شد ۳ 

همون دختری که بعد ۶ سال التماس باباش گذاشت مهاجرت کنه تو رشته دلخواهش قبول شد اما دیگه لذت نداشت اره من دختر ۲۰ سالم که واسه خرید یه خودکار منت بابا می کشم و نون خور اضافی خونم 

همون دختریم که صبح با خواب های وحشتناک پا میشم ولی لبخند میزنم و گاهی وقتا مجبورم زنگ بزنم امبولانس تا بیان کبودی و خفگی مامانم و بهتر کنن 

نگید خوشبختم نگید اخه قصه قشنگه من همون دختر پر دردم که امشب اونقدر خون به جیگرم که میخوام چنتا سیگار پشت سر هم بکشم بلکه حالم خوب شه نگید اه پیف دختره سیگاریه یادتون باشه من همون دختر بدبختم که هر ماه برا معالجه میره روانپزشک و یه کیسه گنده دارو تحویل میگیره میاد بیرون

من برای تو اه و پیف نمیکنم من تورو محکم از دور بغل میکنم با همه وجودم 

من تو و دخترای امثال ما توی این دنیا خیلی غریبیم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

عزیییزم ، حتما فقط هدفت پزشکی و رشته های خیلی تاپ تجربی توی تهران بود وگرنه محاله هیچ جا قبول نشی ...

اگه اشکال تداره رتبت رو بهم بگو ... 

و اینکه چرا فکر میکنی سربار خاتوادتی ؟ اونا تو رو به دنیا اوردن و باید ازت حمایت کنن ، نه به تو نه به دوستم که میگه باباش باید هزینه سنگین مهاجرتش رو بده !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
کاش میتونستم بغلت کنم و زار بزنم و بگم چقدر بدبختم

اشمال نداره الان گریه کن 

منم امشب همش میخوام گریه کنم دلم میخواست یکی بود 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

عزیزدلم متاسفم که به حقت نرسیدی توی زندگی

درکت میکنم منم داروی اعصاب مصرف میکنم وبعدازظهرا3نخ سیگار پشت هم توی بالکن میکشم

بچه م نارس دنیا اومد وکلی ازاین دکتربه اون دکتر وکلاس وکاردرمانی وکوفت ودرد وزهرمار باکلی هزینه بردم وازشکم خودم زدم .الان بچه م 5سالشه وهنوزصحبت نمیکنه .من 25ساله هستم عزیزم💔

اگه یه خورده به خودت بیای و به خودت برسی دریت میشه

خوب بجای هزینه های روانپزشک و دارو و ... غذا به اندازه بخور به خودت برس باباتم وظیفه داره خرجتو بده منت نکش 

همه چی درست میشه

عزیزم هیچکس هیچکس هیچکس تو جایگاهیی نیست که تورو قضاوت کنه فقط برای دلت دعا میکنم انشالله که خدا خودش معجزه اشو بهت نشون بده انشالله که همه مشکلاتت رو جوری فراموش کنی و هرروز از دیروزت خوشحالتر زندگی کنی ...ولی لطفا لطفا لطفا بخاطر بدنت هم که شده سیگار نکش ...بجاش اگ دوستداری اروم شی برو زیارت یکی از ائمه برو ی مهر جا نماز پهن کن وضو بگیر دورکعت نماز بخون با خدا صحبت کن دعای توسل بخون اروم شی باور کن اینا واسه بچه مثبتا نیستااا باور کن اینا انرژی مثبت بهت میدن اروم میشی 🫂😘

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
2809