بزارین من بگم من خوابیدم صبح پاشدم دیدم همه جا خونیه مامانمم خواب بود رفتم دستشویی داشتم گریه میکردم فکر میکردم دارم میمیرم و به خدا میگفتم منو ببخشه حتی تو فکر این بودم عروسکامو بدم به خواهرم بعد بمیرم😐🤦♀️خلاصه خواهر کوچیکتر اومد دید از من خون میره نشسته بودیم داشتیم گریه میکردیم که خواهرم رفت مامانمو بیدار کردو گفت حدیث داره میمیره ازش خون میره بنده خدا مامانم دست و پاشو گم کرده بود و عصبی بودفقط نمیدونم چرا کتکم زد بعدش بهم پد داد و گفت قضیه چیه😐😂
﮼ٺوتنهادلیࢦبࢪاۍنفسکشیدنمے🫁'❤️🔥.H. چیزایی که اینجا میزارم دلیه و هیچ ربطی به زندگی شخصیم نداره 💖💅🏻':)یه تازه عروسم 🫴🏻✨️:> ▪︎ جَذابایسایت🌷🌱~
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من با این که همه چیو میدونسم مثل بید داشتم میلرزیدم همون جوری شلوار نصفه نیمه اومدم دم در صدای مادرم میزدم صدامم در نمیومد فقط میلرزیدم😂شانس آوردم فقط منو مادرم خونه بودیم وگرنه یه ابرو ریزی حسابی بود
من ۱۶ سالم بود بلد بودم خواهر بزرگم پریود شد بود منم دیده بودم . داشتم فیلم میدیم احساس کردم خیس شدم وقتی نگاه کردم دیدم خونه خیلی عادی به خواهر گفتم اونم ب مامانم گفت برام پد اورد
هههه خودم یادم نیست فقط میدونم محرم بود 12 سالم بود روم نشد به مامانم بگم دختر بزرگم هم تو قطار دختر کوچیکم هم تو محرم مثل خودم تا 6 صبح گوشی بازی کرده پاشده رفته دستشویی دیده پریوده خداروشکر بیدار بوده منم بیدار کرد بهش پد دادم گرقت خوابید
من خوذم تا یک ماه گریه میکردم میگفت کوتوله شدم اخه شنیده بودم بعد پریودیرقد دیگه رشد نمیکنه اولسن نفرم به بابام گفتم بابام از من ترسو تر رفت برام شربت افزایش قد گرفت 12سانت رشد کردم