2777
2789
عنوان

افزایش شدید قیمت ماشین ایران خودرو سایپا

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 81 پست
اینا چقدر ساده ان خدای من پزشکیان و هرکسی که رئیس جمهور میشد عروسک خیمه شب بازی بیش نیستن

اتوبوس مشکل داره 

ما هی شوفر عوض میکنیم

خانه از پای بست ویران است

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون یکی هستن فرقی باهم ندارن راه نجات ما چیز دیگه ای بود ک فقط جوونا براش تلاش کردن...این انتخاب خ ...

همون راهی که نتانیاهو خونخوار چندروز پیش در موردش حرف زد و توصیه کرد ادامه بدین؟؟

همه چی خیلی شفافه خداروشکر 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

2805
همون راهی که نتانیاهو خونخوار چندروز پیش در موردش حرف زد و توصیه کرد ادامه بدین؟؟همه چی خیلی شفافه خ ...

ما کاری به نتانیاهو نداریم گور بالای نتانیاهو

ما میگیم چرا باید قیمت ماشین یه مرتبه بین دویست میلیون تا سیصد میلیون بالا بره؟

چرا سکه دو برابر شد؟

چرا برق قطع میشه؟

چرا طلا که برج چهار دو میلیون بود الان شد چهار میلیون.

گور بالای نتانیاهو. اون دلش برا ما نسوخته 

کشور ما؟

انگار ایشون خیلی احساس نمکدون بودن میکنه

و احتمالا بویی از انسانیت نبرده متاسفانه 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

منظورم ماشینای دست دومه عزیزم همینا که زیرپاموننه ؟؟؟؟

ماشین های جدید که میخان تحویل بدن

این افزایش قیمت کار خونه باعث افزایش قیمت ماشین تو بازار میشه عزیزم. 

ما کاری به نتانیاهو نداریم گور بالای نتانیاهوما میگیم چرا باید قیمت ماشین یه مرتبه بین دویست میلیون ...

این سوالارو باید از کسایی که به اقای لات رای دادن پرسید عزیزم 

ماهم مثه شما شاکی هستیم 

منطور من چیز دیگه ای بود تو پست قبلیم 

مردم ما نخرن الان که سی درصد گرون کردنفردا بیان پنج درصد از فیمت رو کاهش بدن میگن ارزون شد بریم بخری ...

امان از دستشون نخرند هیشکی نخره اینها حق ندارند اینقدر ماشین گرون کنند تازه اونم این ماشین های دوزاری

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
من نمیدونم بعضیا چرا نمیخوان بفهمن کسی رو میخوان برگردوندن که اینقدر ۴۵ سال پیش از این مملکت کنده بر ...

خدا رو شکر اینایی که هستن بچه هاشون همه دست به سینه مشغول خدمت به ما هستن و هیچ کدوم گرین کارت ندارن 🤣