2777
2789
عنوان

سالاد الویه هام خیلی خوشمزه میشن دستورش

| مشاهده متن کامل بحث + 7085 بازدید | 288 پست
واای بقیش چی شد پس نگو خود گوجه رو خوردی پوستش رو تزئین کردی😂😂😂😂😂😂😂😂

آره😂😂😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با آبلیمو اصلا دوست ندارم.کالباس هم بریزدخوشمزه تر میشه.آب مرغ هم قاطیش کن.علاوه برموادی که گفتی.یک ...

آب مرغ خیلی بو میده که 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
پسرم آسم کودکان داره خیلی مراعاتش میکنم خیلی چیزا رو‌بهش نمیدممن اهل سالم خوری نبودم بخاطر بچه ها و ...

منم عاشق روغن دنبه ام 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
پسرم آسم کودکان داره خیلی مراعاتش میکنم خیلی چیزا رو‌بهش نمیدممن اهل سالم خوری نبودم بخاطر بچه ها و ...

انشالله همگی شاد و سالم باشین 

دقیقا 🤢کلا سینه هم باید تازه باشه از الویه بدم میاد بس ک بعضیا حتی توش بال مرغ هم میریزن و ران 🤢🤢 ...

به نظرم با این همه وسیله های جدید مثل خردکن و غذاساز که خودش رنده داره نیازی نیست که از دست استفاده شه در ضمن مرغ هم میشه بعد از  سرد شدن بزاری تو‌کیسه فریزر بعد ریش کنید و اینکه اگه خودت درست کنی میتونی  سینه مرغ استفاده کنی چرا بال مرغ 😂کثیف بودن و تمیز بودنش بسته به آشپز هست 😷😷☺️

ممنون اسی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
دوستان وعزیزانی که اه اه وپیف پیف کردند:بدونیدکه نه تنهاخفن نیستیدبلکه مسخره وناچیزهستیدغذاواقعایه چ ...

من هر جور غذایی دوست دارم حتی اگه با دست درست بشه یا کثیف باشه خخخخخخ   من فقط سیرابی و کله پاچه خط قرمزمه🤨🤨

دقیقا 🤢کلا سینه هم باید تازه باشه از الویه بدم میاد بس ک بعضیا حتی توش بال مرغ هم میریزن و ران 🤢🤢 ...

هرچی که خودت درست میکنی و میخوری🤢🤢🤢🤢🤢

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
عکس سس هزار جزیره بفرست اینجا چون متفاوت هستن ببینم شکلش رو

باشه حتما

عزیزم حلیم بادمجون هم بگو

اونو دوست ندارم خودم.

بادمجونا رو بهمون طریق درست کن.

گوشت رو با پیاز، چوب دارچین و عدس و لوبیا  بپزین. البته حبوباتش اختیاریه و میتونی حذف یا اصافه کنی.

به پیاز داغ خوب سرخ سده زردچوبه، گوشت ریش شده، حبوبات پخته و له شده و بادمجون رو اضافه کن و خوب هم بزن.

نکته، گوشتت باید چرب باشه، گوشت گردن گوسفندی عالیه.

تجربه من ترکیب لوبیا سفید و عدس طعمس خوب میشه ، گندم هم خیلی خوب میشه.

حتما گوشت رو با چوب دارچین بپز.

هم زدنتم مهمه، حلیم بادمجون باید کش بیاد. 

ابلیمو زدی یا سرکه سفید؟؟ادویه چی میزنی ؟؟سس چی؟؟

به خودش آبلیمو نزدم چون تو سسش هست
سسی که من درست میکنم ترکیب سس و ماست

و یه ذره آبلیمو و فلفل و نمک

ادویه هم نمک و فلفل و آویشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
ممنون اسی

خواهش می کنم عزیزم نوش جان 

عمه ی من برا الویه پیاز قشنگ سرخ میکنه با روغن‌کم  نمک و زردچوبه وفلفل و اگه داشته باشه چند تا تیکه کوچک ساقه کرفس تازه مرغ و سیب زمینی پوست گرفته و‌هویج اضافه میکنه و آب میریزه متناسب میذاره خوب بپزن و روغن‌بندازن یعنی آبش کشیده شه  بعد با گوشت کوب له میکنه  خنک‌که شدن تخم مرغ رنده شده خیارشور نگینی و سس و نخود فرنگی میزنه و خوب قاطیشون میکنه.خوب میشه سالادش یه جورایی همه پسنده.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
عکس سس هزار جزیره بفرست اینجا چون متفاوت هستن ببینم شکلش رو

2810