2777
2789
عنوان

حس ششم واقعی و ادعا دار

361 بازدید | 101 پست

کو کجاس؟

تا بهشون میگی از رنگ موهام و اخلاقم بگو نمیگن بعد میخوان راجب آینده بگن عجیبه😔

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

حس ششمی نیستم 

ولی رنگ موهات خرمایی

موهات متوسط رو به بلند 

اخلاقت عصبی ولی مهربون 

سنت از ۱۸ به بالا

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 در حال اضافه شدن به جمع مرغان 😁البته اگه خدا بخواد💕🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس ششمی نیستم ولی رنگ موهات خرماییموهات متوسط رو به بلند اخلاقت عصبی ولی مهربون سنت از ۱۸ به بالا

تقریبا

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
2805
تازه کات کردی ؟

خیر

درمورد من هم حدس بزن

سنت از ۱۸ تا ۲۲

موهات یکم فر هس 

چشمات مشکیه 

قدت متوسط رو به بالا

پوستت سفیده 

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 در حال اضافه شدن به جمع مرغان 😁البته اگه خدا بخواد💕🍃

خخخ آفریندرمورد حس ع میتونی بهم بگیب نظرت امشب پ میده

نه امشب پیام نمیده دو دل هس

چقد درست بود؟😅

منم بگو عشقممم

مهربونی ولی کم حوصله

تو تصمیم گیری هات عجولی

انگار از چیزی ناراحتی ولی درست میشه نگران نباش

اهنگ غمگین گوش میدی ولی زیاد گوش نده روحیه ات رو خراب میکنه

قدت متوسط رو به پایین

موهات صافه و مشکلی

لاغری 

سنمپوستمقدم ۱۷۰ فکر کنم بلند حساب بشهرنگ چشامحالت موآفرین 😁💪🏼😘😍

راجب حس ع

هنوز خودشم دو دل مونده نمیدونه چه تصمیمی بگیره

قدش بلنده بدنش متوسطه لاغر نیس در اون حد سنش بالای ۲۲

چشم ابرو مشکی هس

چقد درستن؟😅

2809