2777
2789

چند مدتیه با آقایی در ارتباطم زیر نظر خانواده(صیغه و عقد نیستیم) 

این آقا روزای اول خیییلی خوب بود خیلی توجه میکرد ولی بعد گذشت چند مدت دیگ توجه نمیکنه و من اصلا به خیالش نیستم 

مثلاً گریه ام میکنم انگار ن انگار 

زنگ میزنم یه بهونه میاره قطع می‌کنه 

کلا بی اهمیت نسبت بمن 

بنظرتون چرا اینطوری شده؟چیکار کنم دوباره درست بشه؟

پشیمون شده

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بهش میگم گردن نمیگیره هزارتا بهونه میاره میگم بیا جدا شیمم زیر بار نمیره چیکار کنم؟

مگه زن و شوهرید که میگی بیا جدا شیم همینکه پیگیرش نشی و بهش زنگ نزنی چون اونم توجه نمیکنه یعنی جدا شدید 

2805
مگه زن و شوهرید که میگی بیا جدا شیم همینکه پیگیرش نشی و بهش زنگ نزنی چون اونم توجه نمیکنه یعنی جدا ش ...

دلم نمیاد آخه 

انقد دوسش دارم 

ولی میبینم دارم ذره ذره آب میشم 

بنظرت چ کاری درسته که انجامش بدم؟

اخه بهش میگم گردن نمیگیره هزارتا بهونه میاره میگم بیا جدا شیمم زیر بار نمیره چیکار کنم؟

تو هم سرد جواب بده

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

دلم نمیاد آخه انقد دوسش دارم ولی میبینم دارم ذره ذره آب میشم بنظرت چ کاری درسته که انجامش بدم؟

به نظرم جایی که جات نیست نباش دوست داشتن یک طرفه عذابه شایدم فقط یه کم فاصله گرفته که دوباره برگرده الان هیچ کاری نکن و فقط صبر کن اگه چند وقت خبری ازش نشد بدون رفته

بیا جدا شیم چیه

خوب با یه خداحافظی هم خودت رو راحت کن هم اونو خوشحال کن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

خب وفتی دوسش داری و نمتونی دست بکشی چرا تاپیک میزنی؟؟؟

فقط داری خودتو کوچیک میکنی

به کتفتم نباشه 

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜