2777
2789
عنوان

عکس خودم و خونه امروز 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5976 بازدید | 238 پست
اوه خوبه نذار فک کنه پولکی هستی کدوم سمت تهرانی؟الان فقط باشگاه فیشال برو به ناخنات برس تا میتونی به ...

من سمت غربم ناخنامو دراوردم تو قهر کلا داغون شدم تو قهر 😂 فعلا نمیخوام برم باشگاه و دنبال قر فر امروزم خودش گفت  برو هر کاری میخوای بکن گفتم دندونمو فیلر لازم دارم گفت پول دندون فعلا ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلاااااا زندگیتو باکسی مقایسه نکن اصلا اصلاو هیچ موقع درمورد زندگیت بقیه رو درجریان نزار ک دخ ...

توی قهر از داییش مامانش کمک خواستم بخدا هیچ کس کمکم نکرد حتی مامانش که قبل قهرم بام حرف میزد بعدش اصلا نه زنگ زد نه هیچی بچمو نگه داشتن که شوهرم نیاد سراغم از خداشونه طلاق بگیرم چون شوهرم وحشتناک و بی نهایت برام خرج میکنه از گوشی طلا سیم کارتم لباس و وسایل خونه مادرش همیشههههه حسادت از چهرش میفهمم 

2804
من سمت غربم ناخنامو دراوردم تو قهر کلا داغون شدم تو قهر 😂 فعلا نمیخوام برم باشگاه و دنبال قر فر امر ...

باشگاه تو سعادت ابادمیشناسم پارت نوین خوبه تو پونک جنت میشناسم خاستی بگم 

بیین برو مژه ناخن بذار 

اگر موهات رنگ کنی ک عالی میشه 

دندونات بعدا درست کن 

فعلا اگر فیلم ارزون تر برو سراغش

توی قهر از داییش مامانش کمک خواستم بخدا هیچ کس کمکم نکرد حتی مامانش که قبل قهرم بام حرف میزد بعدش اص ...

میدونم چی میگی میفهمت

ولی زندگیتو سفت بچسب گل من

راهای دخالتو قط کن،

زنده_بمان_وجدانم#                                              نام کاربری:باران تو  :) 
باشگاه تو سعادت ابادمیشناسم پارت نوین خوبه تو پونک جنت میشناسم خاستی بگم بیین برو مژه ناخن بذار اگر ...

فیلم ؟؟ 

مژه خودم بلدم میذارم 

موهام چه رنگی کنم که سنمو بالا نبره بهم بیاد 

اما خوشحالم رفتی سر زندگیت من هرروز تاپیکاتو چک میکنم میام فقط اعتماد بنفس میدم بهت راهنماییت کنم بم ...

😂😂😂 مشاورم گفت شخصیت دو قطبی داری و تصمیمای هیجانی و تکانشی میگیری گفت خیلی خطرناکی 😂😂

توی قهر از داییش مامانش کمک خواستم بخدا هیچ کس کمکم نکرد حتی مامانش که قبل قهرم بام حرف میزد بعدش اص ...

خیلی نازی گلم تو ک اینارو میدونی چرا پس اینجوری میکنی وقتی برات خرج میکنه هواتو داره بشین با لذت زندگیتو بکن بزار چشم اونیکی ورنمیداره زندگیتو بترکه

خدایی زندگی که اسی داره کلی دختر ارزوشونه حسرت همچین زندگی می‌خورن اسی قدر نمیدونه

مگه چحوریه زندگیش

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
فیلم ؟؟ مژه خودم بلدم میذارم موهام چه رنگی کنم که سنمو بالا نبره بهم بیاد

فیلر منظورمه 

ببین اینستا داری پیج ایسنتا بدم برو پستاش ببین کدوم رنگ بهت میاد سالنش زعفرانیه هست تهمینه سرافراز 

2809