2777
2789

عزیزم اگ تو راه کاهش وزنی حتما ماه ب ماه خودتو با متر سایز بگیر

تا متوجه تغییراتت بشی

درواقع کم کردن سایز و تکون نخوردن عدد وزن نشون دهنده خوبیه

یعنی شما چربی سوزی کردید ن عضله 

امید دارم آن هنگام که مرگ به سراغتان می آید هنوز زنده باشید..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگ تو راه کاهش وزنی حتما ماه ب ماه خودتو با متر سایز بگیرتا متوجه تغییراتت بشیدرواقع کم کردن س ...

من یه مدته خیلی جمع تر شدم اما وزنم همون مونده اخه ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم چی کار کنم

عزیزم اگ تو راه کاهش وزنی حتما ماه ب ماه خودتو با متر سایز بگیرتا متوجه تغییراتت بشیدرواقع کم کردن س ...

چرا مثلا چربی از بین بره عدد ترازو کمتر نمیشه؟؟

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
چربی حجم زیادتر ولی سبک تره اونایی ک ورزش میکنن ممکنه هم زمان با چربی سوزی عضله سازی کنن برا همین کم ...

عع اها

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
من یه مدته خیلی جمع تر شدم اما وزنم همون مونده اخه ۲۰ کیلو اضافه وزن دارم چی کار کنم

خودتو سایز نکرده بودی قبلش؟

اگ جمع شدی حتما سایزه دیگ

چرا مثلا چربی از بین بره عدد ترازو کمتر نمیشه؟؟

عزیزم توی ی فیلم علمی دیدم الان حضور ذهن ندارم ک دقیق بگم ولی می‌گفت وقتی عصله از دست بدیم گوشت تنت بریزه سریع وزن کم میکنی اما اگ اصولی چربی سوزی کنید سایز بیشتر کم میشه و ب تناسب میرسی و گوشت بدن یا همون عضله تو از دست نمیدی

اگ بتونم پیدا کنم میزارم براتون خیلی جالب بود