2777
2789
عنوان

بجای یلدا میخوام کریسمس بگیرم 🎁🍬🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 151 پست
درسته ولی ما تو این دوسال هر ۴۰ روز یکبار یه نفر از دست دادیم خدایی دیگه داریم منقرض میشیم

خدارحمتشون کنه. مرگ برا همه هست. ماهم عزیز ازدست دادیم . ولی چ‌کنیم . باید ادامه داد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بامزس. پیج داره؟

زده فروشگاه زَرآرت

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
پس چرا تولد امام حسینو می‌گیرید؟ اونکه پدر داشته😁

ما داشتیم در مورد مسیحیا حرف میزدیم ن مسلمونا . تولد ۱۲ امامو هم به کوری دشمناشون جشن میگیریم

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن
2805
اره جنوبم . برم ببینم ته لنجی ها از این شکلات مکلاتا دارن 🥲😂

خب تاززه از این پلاستیک فروشی خارجیا میتونی اویز گوی رنگی ام بگیری اما بنظرم ریسه چراغ داری بگیری برای همه وقتی بدردت میخوره با چنتا شمع های قرمز و سفید ک همیشه کارایی داره بعد سیب قرمزم خیلی دیدم میزارن رو میز کریسمس که روش شمعه با کدو تنبل خوش بگذره بهتون❤️

خوش بحالت جنوبی پر از جنسای خفن هستتتت🥹😂😍

خب جدا بگیرکریسمس یه غذایی چیزی درست کنقاطی نکنبه حد کافی دیگران که رئیسمون شدن سعی میکن شب یلدا و ع ...

مگه قرارع کسی بیاد ک مسخره کنه . من بخاطر دل دخترم میگیرم برامم حرف کسی مهم نیست. 

خدارحمتشون کنه. مرگ برا همه هست. ماهم عزیز ازدست دادیم . ولی چ‌کنیم . باید ادامه داد

بیامرزه رفتگانتونو . آخه چندتاش جوان از اقوام درجه ۱ بود . به هر حال خوش باشید همیشه

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

خب خدا خیرت بده،پس چرا دلت با خوشی مردم حالا به هر دلیلی عروسی،عقد،جشن تولد،سالگرد ازدواج،شب یلدا،کر ...

من با آرایش مردم کاری ندارم منو قرار نیست تو قبر بقیه بخوابونن. فقط اینو گفتم بدونید مخصوصا برای اونایی که نماز میخونن. من خودم از غدیر و نیمه ی شعبان تا یلدا و کریسمسو نمی‌گیرم. من فقط برای بندگی جشن می‌گیرم. قربان روز بندگی حضرت ابراهیم و فطر روز بندگی من. 

حتی تولد خودمم نمی‌گیرم 

هر جوری هر کی صلاح میدونه مجبور که نمیشه کرد من خودم زیاد نوروز و یلدا دوست ندارم کلا

خدایی نوروز در برابر کریسمس مثل مقایسه کدو حلوایی و شاتله،اون دیگه والا جنبه مذهبیش کمرنگ شده یه جشن خیلی خیلی بزرگ و باشکوهه و آغاز سال نوی میلادی

Nop
2809