2777
2789
عنوان

بجای یلدا میخوام کریسمس بگیرم 🎁🍬🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 1660 بازدید | 151 پست
نوروزم سابیدی رفت؟!😐مسلمونیم ولی ایرانی ام هستیم اگه قابل بدونی

هر جوری هر کی صلاح میدونه مجبور که نمیشه کرد من خودم زیاد نوروز و یلدا دوست ندارم کلا

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

واسه دخترت یه عروسک هم بگیر

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کاجا رو تم تولدی ها دارن؟

خودت کاج جمع کن درست کن دخترت هم سرگرم میشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من سیاه نمی‌پوشم و هیچ روزی عزا نمی‌گیرم. نه محرم نه فاطمیه نه هیچ چیزی مربوط به انسان ها ی مرده برا ...

خب خدا خیرت بده،پس چرا دلت با خوشی مردم حالا به هر دلیلی عروسی،عقد،جشن تولد،سالگرد ازدواج،شب یلدا،کریسمس و.... باشه ،صاف نیست؟؟؟شمارو بخدا درمورد همه چی موضع نگیرین،بخدا تو خیابون میبینم کسی تیپ زده کیف میکنم میگم طرف دلش به همین تیپ و آرایش خوشه،خداروشکر

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
واسه دخترت یه عروسک هم بگیر

چ بامزس. پیج داره؟

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
چرا فکر میکنید مسیحی ها کافرند؟ خدایی شماها دیگه از اون ور بوم افتادید

کافر که شاخ و دم نداره عزیزم حالا این روزها این جشن ها دیگه رنگ و بوی مذهبی نداره شاید بشه کنار اومد نمیدونم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

2809