بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من سیاه نمیپوشم و هیچ روزی عزا نمیگیرم. نه محرم نه فاطمیه نه هیچ چیزی مربوط به انسان ها ی مرده برا ...
خب خدا خیرت بده،پس چرا دلت با خوشی مردم حالا به هر دلیلی عروسی،عقد،جشن تولد،سالگرد ازدواج،شب یلدا،کریسمس و.... باشه ،صاف نیست؟؟؟شمارو بخدا درمورد همه چی موضع نگیرین،بخدا تو خیابون میبینم کسی تیپ زده کیف میکنم میگم طرف دلش به همین تیپ و آرایش خوشه،خداروشکر
با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام