2777
2789
عنوان

بجای یلدا میخوام کریسمس بگیرم 🎁🍬🧁

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 151 پست

از این کاج ها درست کن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولا حضرت عیسی تابستون به دنیا اومده. دوما ما ۱۲۳۹۹۹ پیامبر دیگه ام داریم. تولد اونارم بگیرید

فعلا که کل سال پر شده شهادت و ولادت ۱۲ امام .خیلی زرنگیم اونا رو بگیریم 

من کریسمس رو هم صرفا بخاطر تولد مسیح نمی‌گیرم. فقط دوستدارم جشنو بگیرم بخاطر دخترم . وگرنه دخترم بیچاره خبر از مسیح و پیامبرا ندارخ ک . فقط جشنشو دیده و دوستداره 

عاقا ول کن ،یکی هم که میخواد یه چیو بهونه جشن بگیره،شما انقلت درمیاری،کل مملکت مارو سیاهی و پارچه مش ...

اسنت

تکبیرررر 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
2805
عاقا ول کن ،یکی هم که میخواد یه چیو بهونه جشن بگیره،شما انقلت درمیاری،کل مملکت مارو سیاهی و پارچه مش ...

من سیاه نمی‌پوشم و هیچ روزی عزا نمی‌گیرم. نه محرم نه فاطمیه نه هیچ چیزی مربوط به انسان ها ی مرده برای من اهمیت نداره. 

مرسییی چقد قشنگ گفتیییی😍😍

خواهش عزیزم. راستش منم خواهرم خیلی علاقه داره هرسال جشن میگیره البته ساده من و شوهرم و بچه هامم میریم. اتفاقا ایده خوبیه خوشحالی بچت از همه چیز مهمتره😊

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
اولا حضرت عیسی تابستون به دنیا اومده. دوما ما ۱۲۳۹۹۹ پیامبر دیگه ام داریم. تولد اونارم بگیرید

اولا تاریخ دقیق تولد عیسی مشخص نیست ثانیا ۱۲۳۹۹۹ نفر دیگه بدون پدر متولد نشدن و مرده زنده نکردن و مثل عیسی ادم خیلی خاصی نبودن.البته پیامبرای مهم دیگه ای هم هستن  ک تولدشون در ملت های مختلف جشن گرفته مبشه مثل ابراهیم محمد و یهود

دوست من برای شفای مادرم یک صلوات مهمانم کن