2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خوابگاهم استرس دارم میشن بیاین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا مشکل ندارن خیلی عادین درسا رو میخونن از لحاظ های دیگه هم اوکین من فقط اینطورم نمیتونم گریه مو ت ...

حتما برو خونه یا خانواده بیان پیشت اجی منم خیلی گریه میکرد دوهفته پیش ی سر اومدو رفت کلی اروم شد 

چون اولشه راحت نیستید کم کم تعدادتونم توی اتاق کم میشهدرسارم آروم آروم بخون نگران نباش

خیلی سخت و زیاده درسا 

نمی‌فهمم 😭😭با اینکه ی ماهم نشده که اومدیم اما انقد درس دادن 😭

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
2805
حتما برو خونه یا خانواده بیان پیشت اجی منم خیلی گریه میکرد دوهفته پیش ی سر اومدو رفت کلی اروم شد

من هفته پیش اومدم اما نمی‌دونم چمه چرا اینطورم 

البته فقط ی روز کامل  خونه بودم 

نمیتونم به مامانم از حالم و درسام بگم چون یکی دوبار گفتم مسخره کرد گفت چرا اینطوری فقط تو اینطوری و ...

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
خیلی سخت و زیاده درسا نمی‌فهمم 😭😭با اینکه ی ماهم نشده که اومدیم اما انقد درس دادن 😭

ب این فکر کن شب امتحانیم جمع میشه 😂

چرا مثلا 4/5 ساعت بذار عین زیست بخون تا راه بیفتی

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

ب این فکر کن شب امتحانیم جمع میشه 😂چرا مثلا 4/5 ساعت بذار عین زیست بخون تا راه بیفتی

بخدا 4/5 ساعت اصلا وقت نیس 

هر روز از 6 بیدارم تا 6 عصر کلاسا 

میام دیگه میفتم از خستگی 

فقط امروز چون حالم خرابه بود عصر رو نرفتم 

من هفته پیش اومدم اما نمی‌دونم چمه چرا اینطورم البته فقط ی روز کامل خونه بودم نمیتونم به مامانم از ...

خسته نباشی😂 

ببین الان بهترین دوران زندگیته بخدا حاضرم ده سال از عمرمو بدم فقط دوران خوابگاهی رو دوباره تجربه کنم 

دوست پیدا کن سخت نگیر ب خودت اسیر ک نیسی رفتی درس بخونی الانم برو بشین درساتو بخون یا ی سر برو بیرون حال و هوات عوض بشه گلم 

بستگی این داره که دوستای خوب و صمیمی پیدا کنی والا من روز اول پامو گذاشتم دانشگاه گریه میکردم ک سخته من نمیتونم پاس کنم درسارو😄نمیخاستم برم اصلا کم کم دوست پیدا کردم درسارو باهم خوندیم کلی خوش میگذشت بهترین خاطرات زندگیم شدن...باز من خوابگاه نرفتم تو خوابگاه انقد میشه خاطره ساخت و خوش بود یکم نرمش نشون بده با هم اتاقیات گل

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
امتحاناتون از چندم شروع میشن؟ فرجه نداری؟

نه چون دیر اومد نتایج تا دو سه روز مونده به امتحانا هم کلاس داریم 

دیگه نمی کشم 😭کلش ورودی بهمن بودم 

بستگی این داره که دوستای خوب و صمیمی پیدا کنی والا من روز اول پامو گذاشتم دانشگاه گریه میکردم ک سخته ...

درسا رو چطور خوندی؟ پاس می شد ؟ شب امتحان چطور بود 

خسته نباشی😂 ببین الان بهترین دوران زندگیته بخدا حاضرم ده سال از عمرمو بدم فقط دوران خوابگاهی رو دوب ...

نمی‌دونم چیکار کنم 😭 

بخدا 4/5 ساعت اصلا وقت نیس هر روز از 6 بیدارم تا 6 عصر کلاسا میام دیگه میفتم از خستگی فقط امروز چون ...

اشکال نداره.. ما مگه تو کنکور کم سختی کشیدیم

روزایی ک با مریضی و حال بعد ساعت مطالعه بالا داشتی یادته؟ 

الانم یکم سختیشو تحمل کن دوماه دیگه میفتی رو روال

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

اشکال نداره.. ما مگه تو کنکور کم سختی کشیدیمروزایی ک با مریضی و حال بعد ساعت مطالعه بالا داشتی یادته ...

بد*

2810