2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خوابگاهم استرس دارم میشن بیاین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 37 پست
درسا رو چطور خوندی؟ پاس می شد ؟ شب امتحان چطور بود

سرکلاس ک گوش میدادم بعدم تو خونه میخوندم کلی اشکال داشتم که از دوستام میپرسیدم چه ایرادی داره بپرسی...ترم اول نمره هام کم بودن ولی از ترم دوم افتادم رو روال..پروژه بادوستام برمیداشتیم یا کار عملی سر امتحان تک و توکی تقلب😄بخدا کلی خاطره میشه اون روزا واست بلاخره کسی پیدا میشه بپرسی ازش نترس درک میکنم فک میکنی تنها موندی و درسا عین یه غول جلوت قدعلم کردن و تو هرگز پاس نمیکنی😄نه بخدا یکم شل بگیر درس بخون از این مود دربیا...یکم برو بیرون حالت خوب بشه..با بچه ها صمیمی تر شو 

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
نه چون دیر اومد نتایج تا دو سه روز مونده به امتحانا هم کلاس داریم دیگه نمی کشم 😭کلش ورودی بهمن بودم

نگاه الان تایمتون بزار برای اماده کردن جزوهات اونایی ک استاد جزوه نمیده رو ویسات بنویس  جزوهات اماده کن  بعدش دگه روزی یک الی دوساعت هم تایم بزاری برا خوندن کافیه 

اول درسایی ک مهم ترن و واحدشون بیشتره رو بخون

یک واحدی و عمومی ها رو همون شب امتحان جمع کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم همه ترم یک اینجور میشن 

منم یادمه اونطور بودم

چون تو محیط جدید قدم میزاری 

الان همه همکلاسیات از لحاظ درسی مثل تو ان

چون برا اوناهم وقت نیس 

پس نترس واز الان عزای امتحانو نگیر 

روزی مثلا یک یا دوساعت بخون با برنامه 

اینجوری از همه جلو میفتی 

درضمن تو دانشگاه همه شب امتحان میخونن 

پس نترس 

معتقد به تسلسل 

بخدا 4/5 ساعت اصلا وقت نیس هر روز از 6 بیدارم تا 6 عصر کلاسا میام دیگه میفتم از خستگی فقط امروز چون ...

همه مثل تو هستن خب 

پس همه میفتن،که اونم استاد اجازه نمیده چون ابروی خودش میره 

پس نترس

معتقد به تسلسل 

2805
همه مثل تو هستن خب پس همه میفتن،که اونم استاد اجازه نمیده چون ابروی خودش میره پس نترس

😭😭

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

عزیزم اولا دلتنگی طبیعه بخصوص ترم اول. کم‌کم برات عادی میشه. دوما درساتو الان لازم نیست همه رو بخونی که. تا هرجا میرسی بخون.‌بعد یه فرجه ۱۵ روزه میزی خونه اونجا همه رو خوب دور کن بعدم شب امتحان در حد خودکشی بخون.

این حال تو فقط نیست همه ترم اول همین پزیشونی ها رو دارن. کم کم عادی میشه همه چی نگران نباش

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
عزیزم اولا دلتنگی طبیعه بخصوص ترم اول. کم‌کم برات عادی میشه. دوما درساتو الان لازم نیست همه رو بخونی ...

فرجه بین امتحانی نمی‌دن بهمون😭چون دیر اومد نتایج 

تا سه چهار روز مونده به امتحانا کلاس داریم 

نمی‌دونم چیکار کنم واقعا 

خیلی خسته میشم 

الان 5 از کلاس اومدیم از 6 صبح رفته بودم ا

از 5 خوابیدم تا الان انقد خسته بودم البته فقط ی ساعتش خواب بودم بعدش دراز کش 

خیلی دلم گرفته باز گریه کردم طوری که کسب نفهمه 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
فرجه بین امتحانی نمی‌دن بهمون😭چون دیر اومد نتایج تا سه چهار روز مونده به امتحانا کلاس داریم نمی‌دون ...

فرجه میدن از اول دی بهتون فرجه میدن من قول میدم نگرام نباش. بعدم دانشگاه دیگع همه شب امتحانی ام. چرا انقدر نگرانی. همه مثل خودت وقت کم‌ میارن. سعی کن روز دو ساعت بخونی همینجوری ام جلو میفتی‌ چون دانشگاه همه شب امتحان میخونن‌ اصلا نگران نباش

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....