2777
2789
اخه نیستندرامداشون بالاست یعنی ؟

الان توقع ها بالاست

زندگی میخوان لاکچری در حد زندگی های اینستای کوفتی

همه چی خوب شو میخوان

اینطوری میشه که مدام در حال غر زدن

هر چی درمیارن فکر می کنن کمه

من یه دوستی دارم خودش سالن داره گوشی و عمل و قر و فر زیاد داره ولی کل هفته یه وعده غذا نمیخره بخوره ...

عه راستی منم اینجور افراد رو دیدم

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خیلیا خودشون‌شاغلن مثلا من خودم خونه همسرم داره ماشینم بابام خریده پول خودمو میدم طلا و آیفون و ... ولی پولدار عجیب غریب نیستم 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️

من بچّه ی 17 ساله ی فقیر دیدم آیفون دستش بوده.اینا پولاشونو خرج همین چیزا می کنن.واسه چیزای درست پول ندارن.ذهن که فقیر باشه ، زندگی هم فقیرانه میشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
الان توقع ها بالاستزندگی میخوان لاکچری در حد زندگی های اینستای کوفتیهمه چی خوب شو میخواناینطوری میشه ...

نه عزیزم همه ز ندگی لاکچری نمیخوان خیلیا توهمون نرمال هم موندن مثل بازنشسته با این تورم با حقوق ۱۰ تومن 

دوستای من همه با درآمد و پس انداز خودشون

دماغشونو عمل کردن و گوشی خریدن

خودمم با پس اندازم میخوام ماشین بخرم

با درآمدم طلا میخرم و میرم تفریح و خرید و ...

حالا بقیه از بیرون ببینن فک میکنن خانواده این کارا رو

واسه ما کرده و خیلی پولدارن😒😂

درآمد بابام خوبه ولی خب الان همه دارن تلاش میکنن

تا چیزای دلخواهشونو به دست بیارن. همش وابسته

به یک نفر یا به یک شغل نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
نمیدونم داشتن یه گوشی برای خیلیا لاکچری بحساب میاد چرا نمیگید این گوشی چرا توکشور ماانقدر باید قیم ...

اره تغریبا هم قیمت رهن خونه هست 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

شغلت چیه

ناخنکارم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خدا عمر بده ب انواع و اقسام واما و قرعه های خونگی 

خاهرم و زنداداشم قرعه گذاشتن دماغ عمل کردن دوستموام گرف آیفون خرید ابجیم قرعه شرکت کردن ی مسافرت تونستن برن حتا وسایل خونه از شیر مرغ تا جون ادمیزاد همه قسطیه جدیدنم مواد خوراکی قسطی شده طلا قسطی شده 

این عنوانا رو میزنید باز یعده فک میکنن مردم خوب دارن خرج میکنن باز فشار میارن بهمون 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
ما دنیا گرا شدیم،دنیا بین شدیم،همه چی رو در چارچوب همین ماده می‌سنجیممردم خیلیها اینجوری هستن و تمام ...

خداوند خودش گفته تاهستید باید زندگی کنید عزیزم همه یبار حق زندگی دارن پس این حق دارن ازش لذت ببرن هرچیزی جای خودش  

نه عزیزم همه ز ندگی لاکچری نمیخوان خیلیا توهمون نرمال هم موندن مثل بازنشسته با این تورم با حقوق ۱۰ ت ...

بآور کن ماهایی که زندگی نرمال و حتی زیر نرمال داریم راضی تریم تا اونایی که درآمدهای زیاد دارن

من خودم بعد از سالها زندگی اینقدر تورم بهم فشار آورد که مجبورم خودمم کار کنم

ولی درآمدم اینقدر نیست

اما غر هم نمیزنم

شکر خدا بازم راهی جلوی پام گذاشت تا به درآمد برسم