2777
2789
ریدم تو این زندگی سگی ک من دارم خدا بکشتم راحت بشم

خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا کارت شوهرش دست اینه مادرشوهرش چشم دیدنش نداره خیلی بهش حسادت میکنه😂

خب همون کارت هم شوهرم ب من نمیده 😭😭😭😭😭😭😭😭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه

جدی میگم انقد اعصابم از بی پولی داغونه ک خدا میدونه😭😭😭😭

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خب همون کارت هم شوهرم ب من نمیده 😭😭😭😭😭😭😭😭

ای بابا حالا ناراحت نباش بدبخت هم هس یکی میشناسم شاغل حقوق و مزایای شغلی از شوهرش خیلی بیشتره خونوادش از شوهرش خیلی بالاترن کارت حقوقش دست شوهرش هس هیچی هم به نامش نمیکنه جای اون بودی چی میگفتی تازه به خاطر شغلش بیمار شده رسما کارگر شوهرش هس

حس میکنم یه منبع درامدی که خلاف باشه دارند البته یه عده کمی

چند وقت پیش همسایمون جلوی همسرمو گرفت بهش میگه تو از کجا میاری؟ مگه حقوقت چقدره که فلان قدر( که البته اونقدرام نسبت به جامعه پول بالایی نه نسبت به خودمون) دادی خونه خریدی؟

خب بابا شاید یکی زمین مزرعه و ... از پدر باباهاشون دارن قرار نیس فقط با حقوق آدم به جایی برسه

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
ای بابا حالا ناراحت نباش بدبخت هم هس یکی میشناسم شاغل حقوق و مزایای شغلی از شوهرش خیلی بیشتره خونواد ...

اون دیگه بدبخت نیست رسما احمقه 

جدی میگم انقد اعصابم از بی پولی داغونه ک خدا میدونه😭😭😭😭

منم مثل تو 

اصلا میرم دانشگاه افسرده میشم 

عمل بینی ها عمل 

چه کنیم.

البته ادم حرص بخوره پولی که نمیاد دستت هیچ یه جایی از بدنت هم ممکنه خراب بشه ، من بیشتر دندونام در اثر دندون قروچه شدید شکستن اونم بخاطر استرس و فکر های منفی و..

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

درامدتون ماهی چقدره

درامد شوهرم مشخص نیس خرید و فروش ماشین میکنه بعدا نمایشگاه باباشم‌که تو ورثه فعلا دست ایشونه اونجا بخر بفروشاش هستن معامله میکنن کمیسیون میدن تو نمایشگاش یه دونه کارواش و تعویض روغن و باطریسازیه که داده اجاره البته با بقبه وراث بخش میکنن . 

ولی من همیشه از بازار هفتگی لباس بچمو میخرم و اکثرا خودم لباسامونو میدوزم و میبافم مهمونی کلا نمیدیم چون همه قوماش خارج و چند تاشون تهرانن نمیان 

دیگه جاییم زیاد نمیریم کادو ببریم

من دوس دارم خرج کنم ولی شوهر من ناخن خشکه و جم کنه

بردر شوهرم طفلی خیلی دس دلباز