2777
2789
یه جاهایی کم خرج میکنن..من اینطور متوجه شدم.شهر خودمو میگم البته

مثلا چه جاهایی ؟

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی هاتون رو نمیشه از رو یه بینی و دو تیکه طلا گفت پولدارن 

خیلی هاشون این طلا رو با پس انداز به زحمت و به سختی میخرن تا بعدش باهاش طلا و خونه ای بخرن 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

هر کسی الویت و علاقه ش یه چیزیه خب ،یکی شکم یکی ظاهر ،یکی خونه زندگی یکی هم داره به همش میپردازه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
سوال منم هست. الان مثل نقل و نبات آیفون دست مردمه. اصلا اصله یا فیکه؟

اصله 

خو منم همینو میگم 

من بعد ۷ سال گوشیم رو عوض کردم 

اونم یه گوشی ۸ تومنی پارسال گرفتم 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

اصله خو منم همینو میگم من بعد ۷ سال گوشیم رو عوض کردم اونم یه گوشی ۸ تومنی پارسال گرفتم

منم همینطور. 

اخه خیلیارو دیدم با ماشین داغون یا محله پایین شهری هستن اما آیفون دارن تیپ عالی. واقعا سر در نمیارم. 

اکثریت دهه ۸۰ و ۹۰ خونه و ماشین رو خریدن الان با پس انداز اون زمانا و همون ماهی ده بیست تومن لاکچری ...

دهه ۹۰ الان بیشترینشون ۱۳ ساله هستن چطوری خونه و ماشین خریدن؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من دیدم بعضیا وسایل خونشون داغون خورد و خوراک نچندان خوب. اما تیپ و ظاهرشون در حد پولدار .بعضیام واق ...

والا خونه هاشون هم شیکه

خیلی با وام این کارا رو میکنن 

الان میشناسم طرف باباشو مجبور کرده پس اندازی ک این چندسال با بدبختی جور کرده بودو بده بهش بره دماغ  عمل و دندوناشو درست کنه چون تو دانشگاهشون همه عملی بودن 

بعضی هاتون رو نمیشه از رو یه بینی و دو تیکه طلا گفت پولدارن خیلی هاشون این طلا رو با پس انداز به زحم ...

حس میکنم یه منبع درامدی که خلاف باشه دارند 

البته یه عده کمی 

ور ضمن هزار دلیل داره 

اولی چشم و هم چشمی 

دومی اینک میبینن پس انداز نمیتونن بگنن خرج خودشون میکنن

سوم دیگ آدما تحمل گذشته رو ندارن و صبور نیستن  

چهارم قسطی عمل میکنن و گوشی میخرن 

پنجم زن  و مرد دارن کار میکنن 

ششم حروم خوری الان دیگ معنی نداره همه از دم پولشون حرومه حتی کارمندی ک مقرری میگیره ولی کارشو درست انحام نمیده حالا اون به کنار شغل آزاد هرکی هرچی میخاد نرخ میده 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
2810