2777
2789
گره افتادن تو زندگیت و باطل نشده

مرسی عزیزم میشه بازم جوابمو بدی

از چه سالی برام زدن؟

کی باطل میشه؟

گره افتادن تو تحصیلم یا چی؟

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم میشه بازم جوابمو بدیاز چه سالی برام زدن؟کی باطل میشه؟گره افتادن تو تحصیلم یا چی؟

دورت حسود زیاده 

فقط خواستم بدونی باطل نشده و تو خونت بگرد احتمالا تا بهار پیدا کنیش

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

چند روز دیگه مادرش بخاطر خوشحالی پسرشم که شده داره سعی میکنه مثبت فک کنه ولی زیاد دربارت فک میکنه تل ...

بیا ویژگی پیمانو بگو ببینم واقعا درست میگی ظاهرش 

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

دورت حسود زیاده فقط خواستم بدونی باطل نشده و تو خونت بگرد احتمالا تا بهار پیدا کنیش

چیکارکنم باطل بشه

چیکارکنم هشت ساله زندگیم قفل شده بخاطر اینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

چیکارکنم باطل بشهچیکارکنم هشت ساله زندگیم قفل شده بخاطر اینه

بگرد پیداش کن و دعای هفت پیکل  بخون به اسمت انشالله رفع شه دعا مشکل گشا تو خونت مریم گلی دود کن با کندر و بزار انرژی این سنگینی دورشه

بگرد پیداش کن و دعای هفت پیکل بخون به اسمت انشالله رفع شه دعا مشکل گشا تو خونت مریم گلی دود کن با ک ...

مرسی عزیزم بنظرت از چه سالی زده 😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بگرد پیداش کن و دعای هفت پیکل بخون به اسمت انشالله رفع شه دعا مشکل گشا تو خونت مریم گلی دود کن با ک ...

ایشال به عشقت میرسی 

از ته قلبم برات دعا کردن 

برای شادی روح پدرم صلوات میفرستین 🖤🙏

ایشال به عشقت میرسی از ته قلبم برات دعا کردن

مرسی  عزیزم 😢😢😢😢😢 یه روز میام تاپیک  رسیدن به عشق مو میزنم

چهار شونخ

ن نیس

2810