2777
2789
عنوان

خیانت همسرم و من شوک زده

| مشاهده متن کامل بحث + 3292 بازدید | 161 پست

ببین یوقتایی آدما رو باید به حال خودشون رها کنی تا روزگاربهشون سیلی بزنه تابفهمن دنیا دست کیه بسپارش دست خدا فقط قوی باش فکر کن یه کارگره که صبح میره و شب میاد و هرج تو و بچه هاتو میده کجا میخوای بری تواین وضع اجتماع بادوتابچه مطمعن باش تهش خودش پشیمون میشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یوقتایی آدما رو باید به حال خودشون رها کنی تا روزگاربهشون سیلی بزنه تابفهمن دنیا دست کیه بسپارش ...

تا حالا همین کار کردم ولی خیانتاش باعث شده نتونم تمرکز کنم روکارام افسرده شدم

اون براش مهم نیست من چی میگم اصلا

پس اصلا باهاش وارد بحث نشو انگار این ادم وجود نداره ببین فکرنکن من رو هوا دارم حرف میزنم من تجربه کردم اینارو من گذروندم این روزارو به جون خودم مارخوردم افعی شدم 

ج ن. د ه اس گفته دومیلیون بده بیستوچهارساعت پیشتم

خدا لنتشون کنه این هر زه  های خونه خراب کنو ولی اسی 

مواظب باش واقعا اینا با هرکی از را میرسه راب ط ه میکنن ی وقت مریضی چیزی داشته باشن ب شوهرت منتقل میشه از اونم ب تو

تا حالا همین کار کردم ولی خیانتاش باعث شده نتونم تمرکز کنم روکارام افسرده شدم

حق داری حق داری حق داری ولی چاره اش افسردگی نیست اون بچه ها چه گناهی کردن فقط براش دعا کن خدا به زندگی دل گرمش کنه دعای خوب بکن براش دعای خیر بخدا خوبیشو تو زندگیت میبینی حالت خوب میشه نزار باکاراش حالتو خراب کنه

چیکار کردی آخر از تجربه بگو لطفا شاید بدردم بخوره

رو خودم کارکردم یه روز بخودم اومدم دیدم اون داره روزبه روز خوشگلترو جوونترمیشه من افسرده ترو پیرتر عشقو حالش به جابوداینم بگم واسه منو دخترمو زندگی کمنمیزاشت ولی شیطنت میکرد

بشین زندگیتوبکن خواهرم😔

با اون چیکارکنم زورم میاد برای من خسیسه تا حالا این پولا کف دست من نداشته من کلفتی میکنم بچه ها بزرگ میکنم درسشون میدم بشورو بساب وتیرناحق میزارم براش درست میکنم کوفت میکنهعشق ومحبتو پولش نثار کسی دیگه بشه چرا آخه 

2810