2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک دوساله

141 بازدید | 27 پست

مامانا بچه های دوسالتون چطور حرف میزنند دخترم دوسالو سه ماهشه مثلا میگه مامان بره من اینجا بشینم نمیگه مامان برو میگه مامان بره

یا مثلا کلمه تو رو استفاده نمیکنه 

درک و فهمش خوبه همه چیو میفهمه و انجام میده ولی مدل حرف زدنش اینجوریه شعرم میخونه چند تا 

یا مثلا اسم هممممممه چیو میدونه ها ازش بپرسم چیه جواب میده یا حتی خودشم میپرسه این چیه

ولی مخصوصا خودم اشتباهی ازش سوال میکنم ببینم درست جواب میده یا نه مثلا سیبو بهش نشون میدم میگم دخترم این خیاره؟

میگه آره در صورتی که میدونه سیبه ولی میگه اره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه حرف زدنش

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
2805

عزیزم طبیعیه ، شما مادرشی وقتی میگی این خیاره، اون بچه چون به حرف شما اطمینان داره میگع اره ، حرف زدنشم طبیعیه ، بچه ها هم باهم فرق دارن بچت با بقیه مقایسه نکن، پسر من دوسالگی کامل حرف میزد ولی پسر خواهر شوهرم به زور چند تا کلمه میگه، تکامل بچه ها باهم فرق میکنه ، بچت کاملا نرمال هست وهیچ مشکلی نداره، 

خب طبیعیه دیگه مشکلتون چیه؟؟

اینکه کلمه تو رو هنوز تو حرفاش نمیگه و جواب اون سوالی که گفتمو با اینکه میدونه چیه ولی باز میگه آره

ولی خب جواب سوالایی مثل کجا و چیه و کیه و فلانی چی کار کرد رو بلده بگه

عزیزم طبیعیه ، شما مادرشی وقتی میگی این خیاره، اون بچه چون به حرف شما اطمینان داره میگع اره ، حرف زد ...

خدا حفظشون کنه 

دخترم حرف میزنه کامل ولی این مدلی که گفتم

جمله های پنج شیش کلمه ای هم میگه

اینکه کلمه تو رو هنوز تو حرفاش نمیگه و جواب اون سوالی که گفتمو با اینکه میدونه چیه ولی باز میگه آرهو ...

عزیزم جوجه تازه دوسالشه حالا از این به بعد خیلی کلمه ها رو اشتباهی میگه بزرگ بشه خودش یاد میگیره فعلا لذتشو ببر بچه سه ساله هست که هنوز حرف نمیزنه و طبیعیه نگران نباش

2810