2777
2789
عنوان

من زنی هستم که اگر همسرم دیوانه وار دوسم داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 37 پست
اول دوم سوم؟؟ عزیزم فکر نمیکنی خواسته زیادیهپس خانوادش چی؟کسایی که یه عمر بزرگش کردن خود شما اگه فرز ...

برادر شوهر من پس چرا اینجوریه به قرآن کارشون با برادراش شراکتی هست مگه سر کار می‌ره همش پیش زنشه البته عقدن هنوز ولی خب الان دوساله 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
کاملا حق داری اولین همسرت باشی ولی بعضیا چه مرد چه زن به بلوغ عاطفی نرسیده ازدواج میکنن و طرفشون رو ...

فایده ای نداره مردی که از بچگی اینطور بزرگ شده که بخصوص خانواده اش یا بقیه کاملا ازش راضی باشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادر شوهر من پس چرا اینجوریه به قرآن کارشون با برادراش شراکتی هست مگه سر کار می‌ره همش پیش زنشه الب ...

فعلا داغه😅

بزار یکم بگذره عطشش که بخوابه معلوم میشه 

مرد خوب مردیه که اعتدال برقرار کنه بین همسر و خانوادش 

نه اینکه یکی رو ارجعیت بده

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

فایده ای نداره مردی که از بچگی اینطور بزرگ شده که بخصوص خانواده اش یا بقیه کاملا ازش راضی باشن

نه بخاطر این گفتم مشاور بدهید که شما آسیب کمتری ببنید هیچ کس رو نمیشه تغییر داد مگر خودش اراده کنه

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
فعلا داغه😅بزار یکم بگذره عطشش که بخوابه معلوم میشه مرد خوب مردیه که اعتدال برقرار کنه بین همسر و خا ...

نمیدونم والا امروز با اون یکی برادر شوهرم دعوا کردن اساسی ،شوهرم میگه دیگه عاصی شدیم ،الان دوساله هی دارن میگن ما داریم زیر فشار کار به میشیم تو پاتو می‌زاری روما مگه ما خوش گذرونی دوست نداریم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
نمیدونم والا امروز با اون یکی برادر شوهرم دعوا کردن اساسی ،شوهرم میگه دیگه عاصی شدیم ،الان دوساله هی ...

له میشیم *

اول دوم سوم؟؟ عزیزم فکر نمیکنی خواسته زیادیهپس خانوادش چی؟کسایی که یه عمر بزرگش کردن خود شما اگه فرز ...

ببین مسئله این نیست وقتی مرد و زن عاشق هم باشن واقعا عاشق که نتونن ناراحتی همو ببینن به خاطر هم خانواده ی همدیگه رو هم میخوان به اندازه اش به جاش 

دقیقا مشکل اینجاست زنی که حاضر بشه از همه چیزش بگذره و همه کسش شوهرش بشه هیچوقت چنین مردیو جذب نمیکنه که اونو اولویت قرار بده، ادما عاشق انرژی ما و اون خسی که ما به خودمون داریم میشن، اگر خودت اولویت بودی و گاهی حتی خودخواهم بودی بیشتر میبری تا اینکه اینجوری باشی واسش

اولویت اول هر فرد باید خودش باشه

شما باید سرگرمی داشته باشی کار کلاس دغدغه فکری جز این 

قبلا منم مثل شما فکر میکردم الان که درگیرم با کار و زندگی کاملا حق میدم به طرف مقابل..

نباید محدود شد به این مسئله این یه بخش زندگیه

حیفه اینطور فکری در مورد زندگیت داری انرژی منفی نده ما برای هم ساخته نشدیم 

2810