2777
2789

چرا آدما یا بهتره بگم مردا انقدر عوضی و لجن شدن

روزی نیست بیام سایت و تاپیک خیانت نبینم 

تازه اونجام کلی خانوم دیگه تعریف میکنن که سرشون اومده

چرا مردا انقدر تنوع طلبن و نمیتونن مثل آدم زندگی کنن ، حتی اطرافمم ندیدم مردی عمیقا متعهد زنش باشه ، حتی کسایی که فکر میکردم زندگی هاشون گل و بلبله بازم گندش درومده آقاهه خیانت میکرده ، دور و برم زوجی هستن که چندسالی بیشتر از ازدواجشون نگذشته باورتون نمیشه این مرد تا به این دختر رسید چه کارها که نکرد ولی الان فهمیدم اونم به زنش خیانت کرده در حالی که زن خودش هزار مرتبه سرتره

از طرفی واقعا دلم میخواد ازدواج کنم و ناراحتم بابت نداشتن خاستگار ، از طرفی هم این چیزا رو که میبینم میگم همون بهتر

من واقعا آدم دل نازک و وابسته ای ام مطمئنم نمیتونم تحمل کنم اگر روزی همسرم خیانت کنه قطعا از پا در میام😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدای از اینکه خیانت خیلی کثیفه

هر مردی ک خیانت میکنه ی زنم همراهیش میکنه دیگه نه؟ 

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

2804

نمونش ننه بابای من خیانت فقط این نیس بری پی زن مردم خیانت به این میگن برای زن و بچت وقت نزاری به خواسته هاشون اهمیت ندی زجرشون بدی با خسیس بودنشون و چیزای دیگه که من دیونه شدم

تا وقتی زنا خیانتو میبخشن بازم تکرار میکنن

دلیلش اینه که ما تو جامعه مرد سالار داریم زندگی میکنیم اونقدری که آبرو برای زن مهمه برای مرد مهم نیست

وقتی مردی خیانت میکنه خیلی ها بازم از چشم زنش میبینن که لابد کم گذاشته برای شوهرش 

ولی درمورد زن ها نه ، زن که خیانت کنه خیلی ها حتی زنشون و میکشن چون بازم میگن مرد حق داره

مردها نمی ترسن که خیانت باعث ریختن آبروشون بشه

جدای از اینکه خیانت خیلی کثیفههر مردی ک خیانت میکنه ی زنم همراهیش میکنه دیگه نه؟

درسته ، ولی در بیشتر موارد اون زن مجرده یعنی تعهدی نداره به کسی ولی مرد که زن و بچه داره تعهد داره چرا میرن سمت چنین زنهایی

این یه مورد جداستولی خیانت خیلی وحشتناک تر از اینهاست

خیانت یه ضربس طرف میزنه بعدش تموم میشه میره جدا میشن ولی زندگی که مردش اینجور باشه رو نمیشه تامل کرد دیونه کنندس من خودم پسرم ولی کارایی که بابام برا ننم نکردو میبنیم دیونه میشم حتی پول نمیداد بره لباس بگیره 

درسته ، ولی در بیشتر موارد اون زن مجرده یعنی تعهدی نداره به کسی ولی مرد که زن و بچه داره تعهد داره چ ...

اون زن اگه یکم شعور داشت هیچوقت نمیرفت مرد متاهلو هوایی کنه

کلا خیانت ی چیز غیرقابل توجیجه

بهتره طلاق بگیری فرداش بری با یکی دیگه

منتها اینجا طلاقو خوب نمیدونن همین میشه خیانت

چندوقت پیش یکی تاپیک زده بود زنداداشش تو عقد بخاطر چت داداشش با مشتریش ک خیلی صمیمی بود جدا شد دو طرفم کرم داشتن.. بعد همه میگفتن زودجدا شد و فلان درصورتی ک بهترین تصمیمو گرفت ک بعدا با دوتا بچه مجبور نشه برگرده

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

2809