2777
2789
عنوان

لکه بینی تو سی ونه هفته و چهار روز بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله به سلامتی اسی نی نی بغل بگیری برای پسرم من دعا کن خوب بشه همش سرما میخوره ممنون 🙂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2805
اخی عزیزم انشالا ک زودی خوبه خوب میشه 😍اسم پسرت چیه گلم

انشالله 😢

اسمش محمد جواد ☺

حتما براش دعا کن واقعا دیگ طفلکی همش باید ببرمش دکتر خودشم اذیت همش مرسی اسی جون خدا بچه ات برات نگه داره😊

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

اصلا نترس ان‌شاالله فردا شب این موقع نی‌نی نازت تو بغلته و همه چی تموم شده 😍

واییی انقد از این فکر درد زایمان برام شیرین میشه ک نگو مرسی قشنگم خیلی برام انرژی مثبت بودی از خدا میخام هر چی ک میخای بهت بده🥺🥺❤️❣️🌹😍

انشالله 😢اسمش محمد جواد ☺حتما براش دعا کن واقعا دیگ طفلکی همش باید ببرمش دکتر خودشم اذیت همش مرسی ا ...

فدات شم عزیزم انشالا ک همیشه محمد جوادت صحیح و سالم زیر سایت باشه خدا هیچ بچه ای رو محتاج دکترا نکنه حتما سر زایمان  براش دعا میکنم🥰❤️

واییی انقد از این فکر درد زایمان برام شیرین میشه ک نگو مرسی قشنگم خیلی برام انرژی مثبت بودی از خدا م ...

قربونت عزیزم سر خودت و نی‌نی سلامت🫠💙

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
فدات شم عزیزم انشالا ک همیشه محمد جوادت صحیح و سالم زیر سایت باشه خدا هیچ بچه ای رو محتاج دکترا نکنه ...

قربونت گلکم مرسی اره واقعا انشالله توام مراقب نی نی باش الان هوا خیلی سرده حتما لباس مناسب براش بپوش 

مرسی خدا خیرت بده براش دعا میکنی انشالله هر چی از خدا بخوای بهت بده نفس 😍😘

2810