2777
2789

سلام خانوما من ۳۹ هفته و ۴ روزم امروز برای معاینه رفته بودم بهم گفت ی سانت باز شدی اومدم کمر درد و دل درد شدید داشتم الان دیدم لکه بینی دارم

خطرناکه ؟

یعنی برای زایمانه؟

چیکار کنم برم بیمارستان؟

اصلا درد ندارم صبر کنم دردم بگیره؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

اگه قطع شدکه هیچ ولی اگه دیدی درد داری درحدپریود

تافردا صبح انشالله که زایمان میکنی

این آخرین شبی که راحت میخوابی ازفرداشب باید تا۴۰شب بیدلربمونی و یه عمر نگرانی واسترس واسه بچه

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
اگه قطع شدکه هیچ ولی اگه دیدی درد داری درحدپریودتافردا صبح انشالله که زایمان میکنیاین آخرین شبی که ر ...

اخه صبح ان اس تی بودم درد داشتم ولی کم بود همون در حد پریود

یعنی موقع زایمانمه چیکار کنم استرس دارم؟

یه چیزی تو اینترنت نوشته بود به اسم"نمایش خونی"که از علائم زایمانه..استرس نداشته باش ..سوره حشر رو بخون‌.سوره انشقاق رو بخون..

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2809