2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
کاش برا منم بشه میشنوم انگیزه ام میشه که کاش برا منم بشهخیلی داغونم

جدا شدم همه گفتن دیگه کسی ی خانم مطلقه رو نمیخاد ولی خدا معجزه کرد و با ی ادم صدها هزار بهتر ازدواج کردم 

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
جدا شدم همه گفتن دیگه کسی ی خانم مطلقه رو نمیخاد ولی خدا معجزه کرد و با ی ادم صدها هزار بهتر ازدواج ...

این چه حرفی هس بهتون گفتن مگه خانم مطلقه ها قلب ندارن 

یا ادم نیستن به خوشبختی و زندگی نیاز ندارن و اینکه سرنوشتش مگه دست خودش بود جدا شده اون ادمها که واستون گفتن به سرخودشون‌بیاد احساس میکنن چقد قلبتو شکستن 

منم حین طلاق هستم ولی اصلا دلم راضی نیست طلاق بگیرم

به خاطر دخالت خانواده و اطراف 

گه همسرم طلاقم میده همه هم میدونن اصلا مقصر طلاق من نیستم 

و هبچ اشتباه اخلاقی یا هیچی ندارم حیف که شوهرم قدرمو ندونست و نمی دونه 😔 تو دوره مجردی ارزوی خیلی پسرها بودم زنشون مثل من شه از خودم تعریف نمیکنم ها ولی خیلی خوب و قشنگم اما چه فایده خانواده همسرم اصلا دوسم ندارن 😔 

مییگم کاش معجزه شه طلاق نکیرم از طلاق میترسم خیلی حس بدی داره حالا کسی مثل من که اصلا گناهی نداره به تنهایی تاوان میده😭

جدا شدم همه گفتن دیگه کسی ی خانم مطلقه رو نمیخاد ولی خدا معجزه کرد و با ی ادم صدها هزار بهتر ازدواج ...

و با اینکه اصلا نمی دونم کی هستی کجا هستی چرا طلاق گرفتی 

ولی با حالت غمگین الانم که گریه میکنم خیلی خوشحال شدم 

از کسی شنیدم بعد شکست دوباره خوشبخت شده انشالله همیشه خوشبخت و عاقبت بخیر بشی عزیزم🤲🏻

و با اینکه اصلا نمی دونم کی هستی کجا هستی چرا طلاق گرفتی ولی با حالت غمگین الانم که گریه میکنم خیلی ...

عزیزم کاملا درکت میکنم هیشکی حرفمو باور نمیکرد حتی پدر ومادرم با طعنه بهم میگفتن تو دیگه بدبخت شدی اینده ای نداری ولی به دل خودم‌گوش دادم گفتم ترجیح میدم مطلقه باشم یا بااین آقا؟دیدم دلم به جدایی راضیه .منم همش میزدن تو سرم ک پسرمون چرا تورو گرفته 😊بااینکه بخدا التماس میکردن اولش بگذریم اگر دلت راضیه و مطمنی تصمیمت درسته نترس ولی برنامه ریزی داشته باش بعد طلاق خیلی میری تو خودت باید ی کاری کنی تو جامعه بمونی من درس خوندن انتخاب کردم اون موقعه

میشه ازتون یه سوال کنم ناراحت نمی خوام کنم به گذشته تون ببرم 

همسر اول تون رو دوست داشتید بعد چند سال ازش بدتون اومد

و اینکه چند سال بعدش ازدواج کردین بازم عاشق شدین 

میخوام برام امید شه😔

میشه ازتون یه سوال کنم ناراحت نمی خوام کنم به گذشته تون ببرم همسر اول تون رو دوست داشتید بعد چند سال ...

ببین اولش اره بعد ی چند سال شد همین داستان شما .تحقیرم میکرد خانواده شوهرم باهام بد بودن اصلااااا بهم پول نمیدادن عقده ای شده بودم برای ی پیرهن هیچوقت یادم نمیره رفتم خونه بابام انقد خوشحال بودم چون لباس میخرید برام بابام💔

عزیزم کاملا درکت میکنم هیشکی حرفمو باور نمیکرد حتی پدر ومادرم با طعنه بهم میگفتن تو دیگه بدبخت شدی ا ...

فدات گلم 

منم میخوام به درسم ادامه بدم ولی فعلا روحیه ام خوب نیست 

نمی دونم چطور خوب شم بیخیال شم 

میشه ازتون یه سوال کنم ناراحت نمی خوام کنم به گذشته تون ببرم همسر اول تون رو دوست داشتید بعد چند سال ...

ازش ک جدا شدم ی سال بعد با ی ادم سالم خدا آشنام کرد بهت بگم محشررررر.من کجا اون کجا فقط کار خدا

فدات گلم منم میخوام به درسم ادامه بدم ولی فعلا روحیه ام خوب نیست نمی دونم چطور خوب شم بیخیال شم

فقط اینکه به خودت باور داشته باشی به خودت و تصمیمت حالتو خوب میکنه .چرا حالت بد باشه تو قدم بهتری برداشتی و اینکه من به خودم میگفتم مجردی چشه مگه 

ببین اولش اره بعد ی چند سال شد همین داستان شما .تحقیرم میکرد خانواده شوهرم باهام بد بودن اصلااااا به ...

برا منم … 😔 

البته من دوره عقد هستم دختر هستم ولی نمیشه دیگه منو نمیخوان

برا منم … 😔 البته من دوره عقد هستم دختر هستم ولی نمیشه دیگه منو نمیخوان

کلاهتو بنداز بالا هیچی نشده

2809