2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید یه پسر همش تهدید میکنه آبرومو ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 2493 بازدید | 167 پست

یعنی خودم تاپیکتو به صفحه ۵ رسوندم😂

از این اتفاقا برای دوستای منم افتاده خیلی سعی کردم کمکشون کنم و از مخمصه درشون بیارم که انگار مشکل منه

توهم یکی از اونایی😂

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐

اسی الکی به خودت استرس نده الان هکر انقد زیاده که به هرکسی بگی گوشیمو هک کردن باور میکنن. اولا به کسی نمیگه دوما اگه گفت به کسی ، بهشون بگو هک کردن تلگراممو عکس و مخاطبامو از اونجا برداشته... دوماً تو جواب تهدیدش بگو تو می‌دونی جرم تهدید و اخاذی چیه؟؟؟ بگو منم نمی‌دونستم داییم وکیله ازش پرسیدم  و فلان....اینجوری بگو میرینه تو خودشو تو دهن هفت پشتش😡 درضمن بگو من اسکرین همه پیامای تهدیدتو دارم اگه یه بار دیگه پیام بدی منو تهدید به ادامه دوستیمون بکنی و یا ازم عکس بخوای همشو میدم به داییم تا از راه قانون پیگیری کنه...بگو من نمی‌خواستم اینجوری بشه ولی خودت خواستی، در ضمن بگو حتی همین الانشم میتونم به جرم اینکه اطلاعات گوشی منو هک کردی ازت شکایت کنم ولی نمیخوام تو دردسر بیفتی... قشنگ بترسونش... ساده و ترسو نباش اسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خالتو فالو نکن😶

میتونم بدون اینستا باشم    چون کنکوری ام اصلا زیاد نمیرم اینستا    میتونم یه شیش ماهی حذفش کنم   کلا اکانتم رو پاک کنم هر کسی از فامیلا هم ببینن پیجم نیست میگن به خاطر درسش لابد پاک کرده     من فقط میخوام شر این مزاحم کم بشه    اگه دیگه نتونه باهام حرف بزنه که نمیتونه تهدید کنه نه؟

2804

تعداد صفحات زیاد بود و نتونستم کامل بخونم

هیچ کاری نمیتونن بکنا از همون تهدیداشون اسکرین بگیرید ببرید فتا و شکایت کنید

البته جلو خودشونم اسم شکایت بیارید دنبال سوراخ موش میگردن و دیگه جرات تهدید پیدا نمیکنن

کاربر آقا
اخه تو نمیدونی خیلی کنههههه س الان بلاک کرده میاد باز میخوام از شرش خلاص بشم کاملا

برو به خالت بگو . عه خاله جان پیجت بازع برو ببند هرکس و ناکسی ب حریمت وارد میشه  خوب نیست و پیج ماهارو هم میبینن . اون کثافت دیگه نمیتونه  با پیج بسته گوهی بخوره

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
میتونم بدون اینستا باشم چون کنکوری ام اصلا زیاد نمیرم اینستا میتونم یه شیش ماهی حذفش کنم کلا ...

نه دیگه

خودت که راهکارو بلدی

چرا مارو معطل خودت کردی

اسی الکی به خودت استرس نده الان هکر انقد زیاده که به هرکسی بگی گوشیمو هک کردن باور میکنن. اولا به کس ...

الان که بلاک کرده خداروشکر     من میخوام کلا راه ارتباطی رو ببندم که اصلا نتونه باهام حرف بزنه که بخواد تهدید کنه

اسی الکی به خودت استرس نده الان هکر انقد زیاده که به هرکسی بگی گوشیمو هک کردن باور میکنن. اولا به کس ...

این خوب بود

راست میگه قمپز در کن😂

یارو ۲۲ سالشه بچست

باور میکنه در میره کلا

خب جوابشو ندههههه.نمیتونی😂

من کنکوری ام واقعا اذیت میشم همچین درگیری فکری ای داشته باشم    خب یه کم ترس میاد تو وجودم دیگه    میخوام کلا نیست و نابود شم ولم کنه   خط جدیدم رو که نداره فقط اکانت اینستا هست

2809