من الان سه ساله از نايت گارد استفاده ميكنم توي خواب دندونامو فشار ميدم. هربار ميرم پيش دندون پزشكم ميگه فعلا استفاده كن. با قرص ارامبخش هم خوب نميشم و همچنان فشار ميدم جوري كه بدون نايتگارد اصلا نميتونم بخوابم. كسي اينجا نايت گارد استفاده ميكرده و به مرور اوكي شده باشه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم اولش برام سخت بود اذيت ميشدم ولي الان اصلاااا نميتونم بدون نايتگارد بخوابم. تو اين سه سال حتي يه ...
منم ميخوام بگيرم دندونام نابود شد بسكه فكم يه دفعه بسته ميشه 🤦🏻♀️ مالِ شما از اين ژله اي هاس؟ شنيدم رو فك بالا ميذارن؟ به دندوناي پايين ديگه اونوقت فشار نمياد ؟
عزیزم شما نایت گارد و از کجا تهیه کردی؟کیفیتش خوبه؟شنیدم اگه سفارشی نباشه ممکنه دندونها رو جابجا کنه ...
سلام عزیزم عذر میخوام دیر دیدم پیامتونو. من همیشه سفارش دادم. اگر از اون آماده ها میگیرید فرم دندون میشن تا جایی که میدونم. همین سفارشی ها هم هر دو هفته یه بار دکترم میگفت باید بیام که تنظیمش کنه دوباره چون در اثر فشار ساییده میشه