2777
2789
عنوان

این خیانته آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 46207 بازدید | 510 پست

میشه منم راهنمایی کنید من تازه نامزد کردم، ولی خانوم برادرشوهرم ( جاری آینده م) خیلی خیلی خیلی با نامزدم راحته، تو تموم خریدا کنار مون بوده، بیرون رفتنامون کنارمونه، وبا نامزد من این ور اون ور میره، دوتا بچه داره، شوهرشم خوشگل تر از نامزد منه.

منم حس میکنم چیزایی هست که من ازشون بی‌خبرم تو تماس هاش هم دیدم که هفته پیش روزی که من درگیر مریضی ب ...

عزیزم اگر زندگیتو دوس داری و راحتی و خوشبختی حسابی حالشو بگیر و بترسونش حالا یا با ابروش تهدیدش کن یا طلاق یا مهر ببین نقطه ضعفش چیع... اگرم راحت نیستی تمومش کن بره ،، فق خیلییییی مراقب باش بعضیا وقتی بفهمن ک زنشون واقعیت رو میدونه قبح کارش میریزه  و پروتر هم میشه اول ب تک تک اخلاق شوهرت فکر کن از رو چت متوجه شدم شوهرت خیلیی هوله ببخشید اینو گفتم ولی باید همه چیو زیر نظر بگیری چون ممکنه بخای درستش کنی ولی خرابتر بشه ، ضمنا هر تماسی یا چیزی پیدا کردی شات بگیر قایم کن طوری ک شمارش بیفته بعدا شاید لازمت شه 

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

عکسش پاک کن 

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 

عکس اون اشغال عمت نداری

میدونی اسی

من همیشه لعنت میکنم اون ادمی رو کـ گوشی هوشممد رو اختراع کرد

دلم زندگی های قبل این لعنتیو میخاد

بنظرم اون زمان اگه هم خیانت بود خیلی کم و انگشت شمار بود

ولی الان هر کیو می بینم انگار در حال خیانته

استارتر عکس خودتم بذار البته اگر امکانش هس 

اسی به عمه بگو اگه همسرت از رابطه شما وهمسرمن بااطلاع بشن چی میشه؟. به همسرتم  بگو (میرم به همسرعمم میگم، تا متوجه بشن  چکارین. اون درستتون  میکنه.) یامیکشت. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
این خوده اسی بود😐

خواهر من چجوری جمش کنم،؟ بهتره برم گم شم 

2809