2777
2789
عنوان

خانوما یکساعت فهمیدم شوهرم خیانت کرده عاجزانه راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 173987 بازدید | 977 پست
عزیزم چجوری

نحوه خیانتش رو نفهمیدم. چون اصلا قبل اینکه متوجه بشم داره خیانت میکنه، من و بچمو از خونه بیرون کرد سر یه بهانه الکی.

مدتی بعد فهمیدم کسی اومده بوده تو زندگیش. 

انقد این ضربه برام سنگین بود و نبودم کرد که نخواستم بیفتم دنبالش و سر در بیارم. چون بدتر نابودم میکرد

ببین شوهر ت راست میگه میدونی چرا چون دختره زبل بوده متوجه شده لحن بیاما از طرف امیر نیست یه جاگفته ا ...

گلم همسرم ۱۰سال با همکارش دوست بوده منشی هم چند بار رفتیم خونشون تو‌مغازه همسر منم دیده سلام علیک داشتن مشخصه قشنگ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من همسر شما خیانت نکرده دلیل اینکه شب قبلشم زنگ زده گفته دلم تنگه و اینا احتمالا تو این جمع بوده و وسوسه نشده و جمع کرده اومده بیرون و بعدش اومده زنگ زده ممکنم هست خیانت کرده باشه و بعدش با عذاب وجدان زنگ زده باشه ولییی با توجه به بقیه چیزایی که گفتی به نظر اینکارو نکرده و همون‌مورد اول درسته

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
2805

ببین فرق نمیکنه  شوهرت پیام داده یا محمد اما معلومه ندا با محمد بوده...چون میگه محمد بخاطر تو اومده...و اینکه خود دختره هم حس کرده شوهرت تو نیست که داره بهش پیام میده یکجورایی شک کرده..برای همین پرسیده انگار تو امیر نیستی

..اما چون محمد لاشیه قسم خورده من امیرم...

جوری که شما میگی شوهرت به دروغ قسم نمیخوره..پس معلومه همون محمد بوده پیام داده..اوکی؟

2809