2777
2789
عنوان

خانوما یکساعت فهمیدم شوهرم خیانت کرده عاجزانه راهنمایی میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 172843 بازدید | 973 پست
میگه من کاری نکردم فیلم نشون داد همش تو گلخانه و شوفاژ خانه بوده در حال کار فیلمم نسونم داد میگه با ...

پیامارو شوهرت داده هیچ کرد متاهلی گوش و نمیده همکارش به دوست دخترش پیام،بده. شوهرتم،آب باشه شناگر خوبیه شک نکن. بهش اعتماد نکن از اپلیکیشن همراه من پرینت بگیر ببین تز روزی که،اومده خونه پیام یا زنگ بهشون داشته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
پیامارو شوهرت داده هیچ کرد متاهلی گوش و نمیده همکارش به دوست دخترش پیام،بده. شوهرتم،آب باشه شناگر خو ...

امشب دوستان گفتن رفتم دیدم شمارش نبود تو این سه ماه اخیر 

همون چطور این زن میتونه بره تو اغوشش یا اصلن رابطه داشته باشن وقتی بدونه با اون چ کرده تصورشون کنه ا ...

مرگم میخام از خدا من میرم جایی همه با حسرت نکام میکنن نمونش همین دیروز رفتم کفش فروشی همه فروشنده ها با حسرت نگاهم میکردن اهل دروغ و بازار گرمی نیستم چیزی بهم نمیدن اینجا ولی دوستم همراهم بود بهم‌گف دیدی چجور با حسرت نکات میکردن 

الان فکر کردم اکه رابطه برقرار کرده باشه چی

ببین شوهر ت راست میگه میدونی چرا چون دختره زبل بوده متوجه شده لحن بیاما از طرف امیر نیست یه جاگفته احساس میکنم تو امیر نیستی.. ولی تورو این جریان زوم کن بگو چرا باید دختره تو روبه اسم صداکنه و کلا مگه برای کار نرفته بودین 

2809