2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

هول نکن ، استرس نداشته باش 

حواست به باز کردن در راهنما سوار شدن پیاده شدن چک کردن اینه صندلی کمربند همه چی باشه

حواست به ممنوعیت ها و مخصوصا پل ها و سرکوچه ها باشه

دور زدن ممنوعا یادت باشه

نبرتت جلوی بیمارستان بگه بوق بزن ، حواست باشه 

یک اینک رانندگیت باید خوب باشه دور دو فرمون پارک دوبل و دنده عقب میگیرن بیشتر یکیم اینک حتما صکادرات اول انجام بدی هول نکنی اصلا و موقع پیاده و سوار شدن از پشت ماشین رد بشی ن از جلو ..در ماشینو از تو با دست راست حتما باز کنی..حتما کتونی تخت بپوش ک واسه رانندگی راحت باشی کفش لژ دار و بوت نپوش یوقت 

ان شاالله میشی،شماهم فردا داری؟اشکالات چی بوده که قبول نشدی؟

ممنون انشاالله همچنین شما ،،،،دفعه اول برای دور یه فرمان اومدم تو لاین مخالف و رد شدم،،،، دفعه دوم همه چی عالی پیش رفت فقط موقع دنده عوض کردن یه کم دنده بد جا رفت به خاطر همین رد شدم ولی واقعا حقم نبود

یک اینک رانندگیت باید خوب باشه دور دو فرمون پارک دوبل و دنده عقب میگیرن بیشتر یکیم اینک حتما صکادرات ...

ممنونم ،مربی گفت صکادرات قبلا بوده الان صادرکات هستش،اینو واسه کسایی نوشتم که بعدا میان میخونن

ممنون انشاالله همچنین شما ،،،،دفعه اول برای دور یه فرمان اومدم تو لاین مخالف و رد شدم،،،، دفعه دوم ه ...

واای دنده جا نرفتن که رد کردن نداره،مگه دور دو فرمون معمولا داخل کوچه نمیگیرن؟

واای دنده جا نرفتن که رد کردن نداره،مگه دور دو فرمون معمولا داخل کوچه نمیگیرن؟

نه تو خیابون میگیرن دور یه فرمون و دو فرمون،،،،، نمیدونم چرا ردم کرد بهم گفت برو دنده سه ،،،موقع دنده جابه جا کردن یه کم دنده بد جا رفت اینم گفت مردودی،،،خدا نبخشتش

2809