یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم کاری به استرس ندارم ولی چرا بعضی از شما دخترا عزت نفستون رو میذارید زیر پاتون و برای اینکه به خواسته دلتون برسید هر کاری میکنید چرا خودت بگی بذار اگه قرار بر دوست داشتن و ازدواجه پسر خودش بیاد جلو مطمئن باش اگه دوستت داشته باشه خودش پیش قدم میشه شخصیتتو خورد نکن
بکه نه که ایرادی ندارد و تموم میشه مشکل از اونجایی شروع میشه که میگه آره
اگه پسر درستی باشه واقعا مشکلی نیست
عشق ی چیز دو طرفه ست
خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون
خیلی بهتره ولی ببین اگه واقعا اینجوری که بقیه میگن نگو بهش یه وقت خودشو میگیره و میزنه تو سرت اگه همچین ادمی باشه که خودشو بگیره اتفاقا بهتر که بفهمی اینجوری بری بگی یا خودشو نمیگیره که اوکی میشید با هم یا خودشو میگیره که ولش میکنی در هرصورت خوبه برات
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم