2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیذارم همسرم بزنه گاهی ک میزنه چندشم میش ازش البته خیلی پرمو نیس کمه ولی بدون مو چندشم میش

من به جز بدنسازا تاحالا مرد بدون مو ندیدم.

شاید برا اینه

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

2805
عزیزمممم خیلی وقته نبودی خوشگل خانممنم نبودم البته یه مدتدر رفت و امدم😅اره خیلی هنگه

ارههه تو تاپیکا میچرخیدم انگار اکثریت رفتن هرروزم که یه مشکل جدید به سایت اضافه میشه😐

حالا علاوه بر پشماش مرد انقدر گنده هم خوب نیس😐😂

این دیگه مگه مادرش چیزی بگه میتونی بشوریش بزاریش اونجا؟؟؟؟؟

مادرشم بهت فحش داد باید بگی عزیزم ببخشید که مادرت بهم فحش داد😂😂😂😂بعدم شبی نصف شبی یهو میاد غلط بزنه دستو پاش میفته رو ادم روح از تن ادم خارج میشه🤣

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

من شوهرم خیلییییی سفیده  یعنی دستش و صورتش آفتاب سوختس همه فک میکنن سبزه اس درحالی ک خیلیی سفیده یبار موی سینه اشو ب اصرار من زد اصلا خودم چندشم میشد ازش معذب شده بودم 😂😂😂پس نتیجه اخلاقی مردی ک پوستش سفیده باید مو داشته باشع 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
ارههه تو تاپیکا میچرخیدم انگار اکثریت رفتن هرروزم که یه مشکل جدید به سایت اضافه میشه😐

دیگه سایت مثل قبل نیست هیچیش

منم امروز فرداس تعلیق دائم بزنم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
2809