2777
2789

اینکه شیو کنه خب خیلی بدم میاد😂😂

ولی پر مو هم نه‌... نرمال رو به کم باشه

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

نه اونقدر پر مو باشن که انگار یه لایه خز رو بدنشونه

و نه اینکه پاشن برن اپیلاسیون!! به شخصه متنفرم از این قضیه

مرد باید مو داشته باشه، من موی بدن برام جذابه و حس مردونه بودن میگیرم از طرف مقابل، البته یه جاهایی رو باید شیو کنن برای بهداشت شخصی مثل زیر بغل و ناحیه تناسلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دوست ندارم پر مو 😐صاف صاف هم دوست ندارم عادی باشه دیگه بابام پر مو هست من اصلا دوست ندارم چندشم ...

خداروشکر بابای من بدنشش سفیده موهاشم متوسطه

بعضیا با پوست تیره موهای سیاه پرم دارن خیلی زشته

2805
ببین مردی موهای دستش خیلیی زیاد باشه سیاه میزنهبدون شیو چطور تمیز دیده بشه؟😂

نه بعضی ها کلا کم مو دارن😂

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

آقا من دیر رسیدم 

ببین مرد که مو نداشته باشه به نظر من آدم حس میکنه بغل یه زن دیگه خوابیده🤢🤢 . حالا خیلیی هم پر مو قشنگ نیست اما در حد معمول باید مو داشته باشه 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
افرین دقیقا😁

😁😁😁

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                 وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                 تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                    حرفی سخنی؟؟؟ 😉           https://daigo.ir/secret/8451111626