2777
2789
عنوان

این چ منطق مزخرفیه شوهرم داره 😐

2250 بازدید | 88 پست

میگه آخر هفته ها بریم خونه مامانم ، با ما یکساعت فاصله دارن ، توی روستان ، ولی تا برگردیم ، اونم هر هفته اونجا باشیم تا برگردیم کارای  خونم می مونه ، اونام جاشون کوچیکه ، منم سختمه ، میگه ن حال هوامون عوض میشه ،اصلا اعصاب شونو ندارم ، دست خالی هم نمی ریم ، بخودم خرجی نمی‌ده ولی اونجا رفتنی کلی خرید می‌کنه ک خوشحال بشن ، شوهر م باعث شده از چشم بیفتیم ولی خودش راضیه ، من متوجه رفتار ااونا میشم ک شورش در اومده و زیاد همو میبینیم ، تازه میگه شب بمونیم این که حرصمو درآورده ، 

فقط خدا.🦋💜💪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

احساس کردم خودم دارم می‌نویسم .ولی خب چاره چیه .این سری میخواست یه روز یه کلبه اجارع کنه ببرتشون اونجا من اعتراض کردم بخاطر هزینش بهم گفتی چقدر بدجنسی.بخدا هر سری میرم کیلو کیلو گوشت و شوینده و خوراکی میخرهذمیبره من چیزی نمی‌گم بخاطر یه اعتراضم شدم بدجنس

چهارشنبه میریم تا جمعه

وحشتناکه

همه ی ما باید کسی را داشته باشیم که وقتی یک روز ، روزِ ما نبود بنشینیم روبرویش و غُرغُرکنان از سیر تا پیازِ تمام بد بیاری هایمان را برایش تعریف کنیم و او هم لبخند به لب گوش کند و پایان هر جمله مان بگوید : پس حق داشتی اینقد عصبی بشی ، حالا وِلِش کن ، مهم نیست ، فدای سَرت ! میدانید ، آدم هر چقدر هم قوی باشد باید کسی را داشته باشد که حال بَدَش را بفهمد، که نگذارد به حال خودش بماند، کسی که حالمان را به حالش گره زده باشد!                                                                                                                                                                                                                              بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده
2809